[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我想問下改裝 go plus個位巴打有冇link 搵過好似唔多覺有您講個間

同佢講埋要改裝
會加價

唔該晒巴打

改裝左有咩分別

本身撞怪要禁一禁個plus,變左唔使禁

巴打您個個冇得改做usb充電?

你要自己問,我果時都唔知有咁先進

有冇巴打問左
用緊6s plus,一開圖鑑進化同打Raid就會hand機,部機熱到可以煎蛋,試過重down都係咁。係咪已經救唔番
用緊6s plus,一開圖鑑進化同打Raid就會hand機,部機熱到可以煎蛋,試過重down都係咁。係咪已經救唔番

大量6splus 苦主
同一場

what the fxxk \ /
同一場

what the fxxk \ /

有冇巴絲有抽橫濱個活動但收到email?
點解我呀叔部手機捉火鳥要等二百幾秒先入到?入到去仲要得返30秒打

有冇人知咩事?
又要做下功課 睇下用乜野打 雷臭雞

岩技班
岩技滾動岩
冰技紅唇娃
唔明點解n記要銀雞變公廁

岩技班
岩技滾動岩
冰技紅唇娃

仲有長毛豬大鋼蛇
唔明點解n記要銀雞變公廁

多人識啲

其實勁唔勁

岩技班
岩技滾動岩
冰技紅唇娃

仲有長毛豬大鋼蛇

鋼唔得喎, 得冰同岩

唉佢老味, 雷鳥肯定打撚到燥底
成個袋無冰系

岩系老班+感動岩唔夠腳?

岩技班
岩技滾動岩
冰技紅唇娃

仲有長毛豬大鋼蛇

鋼唔得喎, 得冰同岩

成個袋無冰系

睇你有幾多隻老班同最主要係同場幾多隻

岩技班
岩技滾動岩
冰技紅唇娃

仲有長毛豬大鋼蛇

鋼唔得喎, 得冰同岩

成個袋無冰系

用老班強姦佢咪得,輕鬆

同佢講埋要改裝
會加價

唔該晒巴打

改裝左有咩分別

有冇巴打問左

岩技班
岩技滾動岩
冰技紅唇娃

仲有長毛豬大鋼蛇

鋼唔得喎, 得冰同岩

成個袋無冰系

背背,冰雞呢?

同佢講埋要改裝
會加價

唔該晒巴打

改裝左有咩分別

有冇巴打問左

我剩係問左改裝要加5蚊,冇問有無得改usb充電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞