[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
無追post, taobao 改埋幾錢?

加5蚊人仔,仲送多粒電

打打下gym

PokemonGo Plus used self-destruct.
Super effective!

Trainer has fainted.

乜野屬比普屬打會super effective

盲腸

巴打有無淘寶LINK?想買

Page 1
無追post, taobao 改埋幾錢?

加5蚊人仔,仲送多粒電

打打下gym

PokemonGo Plus used self-destruct.

盲腸

Page 1

點解我問改裝係$162
86岩技火雞
收貨等雷鳥算

岩技火雞

係咪出 岩石旋渦 同 過熱岩石 ?

打打下gym

盲腸

Page 1

點解我問改裝係$162

加十蚊?

打打下gym

盲腸

Page 1

點解我問改裝係$162

加十蚊?

見你地講係加$5
唔通係樣既問題

盲腸

Page 1

點解我問改裝係$162

加十蚊?

見你地講係加$5
唔通係樣既問題

你好少淘寶 ? 淘寶不嬲都見銷情唔錯就偷偷地加價

Reddit班友發現Raid boss bonus challenge 有bug
最後一個波除非會心一捉 一定唔會捉到個boss

屌, 波已經少, 仲要食鳩玩家一個波
班 game engineer 食撚屎啦好嘛 ?

神鳥啊 你想幾易捉啊 捉到變公廁 你又會屌嫁啦
仲未捉到隻9xiv火雞
好唔想用課金卷打
86岩技火雞
收貨等雷鳥算

岩技火雞

真係有

86岩技火雞
收貨等雷鳥算

岩技火雞

真係有

岩屬火雞?
86岩技火雞
收貨等雷鳥算

岩技火雞

真係有

岩屬火雞?

好心改下個candy數先
430。。
火雞:2/2
Reddit班友發現Raid boss bonus challenge 有bug

依家講緊 佢地個 Bug 食鳩玩家一個白波機會

係bug?定查實係佢設定 其實都算係推捕捉難易度 咁機會小左 難捉左 其實都正常

或者咁講 可能可以捉果刻 已經隨機設定左你成功捕捉既機率 你ex波只係再增加依個機率

依家講緊 佢地個 Bug 食鳩玩家一個白波機會

係bug?定查實係佢設定 其實都算係推捕捉難易度 咁機會小左 難捉左 其實都正常

或者咁講 可能可以捉果刻 已經隨機設定左你成功捕捉既機率 你ex波只係再增加依個機率

有人1波咩都冇就搞掂 有人可能10個波ex都捉唔到
86岩技火雞
收貨等雷鳥算

岩技火雞

真係有

岩屬火雞?

岩技火雞喎 有錯咩

岩技連屬性都係rock?????

真係有

岩屬火雞?

岩技火雞喎 有錯咩

唔係岩屬 點出岩技

姐係連屬性都可以唔同?
咁呢隻雞咪唔驚岩?

真係有

岩屬火雞?

岩技火雞喎 有錯咩

唔係岩屬 點出岩技

姐係連屬性都可以唔同?
咁呢隻雞咪唔驚岩?

火雞隻糖鬼係呢隻色

岩屬火雞?

岩技火雞喎 有錯咩

唔係岩屬 點出岩技

姐係連屬性都可以唔同?
咁呢隻雞咪唔驚岩?

火雞隻糖鬼係呢隻色

人地話連屬性都可以轉撚埋呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞