[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

同佢講埋要改裝
會加價

唔該晒巴打

改裝左有咩分別

本身撞怪要禁一禁個plus,變左唔使禁

巴打您個個冇得改做usb充電?

你要自己問,我果時都唔知有咁先進

有冇巴打問左

我剩係問左改裝要加5蚊,冇問有無得改usb充電

幫手訂埋得唔得
1931完raid
1928跑到過去入場打
打剩5分1血 仲有百二秒 彈game
重新入去 隻火鳥冇撚咗
食咗張pass 又冇得捉 dklm

改裝左有咩分別

有冇巴打問左

幫手訂埋得唔得

安全?

有冇巴打問左

幫手訂埋得唔得

安全?

上面俾link個位巴打有用(當然有風險),睇下有無巴巴問有無得改usb充電再決定
又要做下功課 睇下用乜野打 雷臭雞

岩技班
岩技滾動岩
冰技紅唇娃

仲有長毛豬大鋼蛇

鋼唔得喎, 得冰同岩

唉佢老味, 雷鳥肯定打撚到燥底
成個袋無冰系

背背,冰雞呢?

應該唔得,背背有水屬,冰雞有飛屬,都係比雷劈無著數
1931完raid
1928跑到過去入場打
重新入去 隻火鳥冇撚咗

每日 raid time 應該改後一至兩個鐘啦 N 記正撚樣

冇咗倒數又唔校返個出現時間
放到工先撲去打尾班raid簡直係慘過食屎
1931完raid
1928跑到過去入場打
重新入去 隻火鳥冇撚咗

每日 raid time 應該改後一至兩個鐘啦 N 記正撚樣

冇咗倒數又唔校返個出現時間
放到工先撲去打尾班raid簡直係慘過食屎

原本每日得放工7-8點半有時間捉
煙咗都冇咁嬲 彈game 入番去冇咗 食埋張pass
本身火鳥仲要出得唔多 仆街N記
又要做下功課 睇下用乜野打 雷臭雞

岩技班
岩技滾動岩
冰技紅唇娃

仲有長毛豬大鋼蛇

鋼唔得喎, 得冰同岩

唉佢老味, 雷鳥肯定打撚到燥底
成個袋無冰系

背背,冰雞呢?

雷剋水
雷剋飛行
你肯定代表冇玩過原作
痴線架岩岩打擂台
好辛苦用哂藥回血打到得返兩隻殘血
再入去打完一出黎見佢擺返六隻
仲要連續兩次都係咁
痴線架岩岩打擂台
仲要連續兩次都係咁

我樓下個gym長期俾紅黃霸住
岩先打左落黎,用左30幾40粒金莓去保撚住個gym,班友可能打到灰依家停左手
痴線架岩岩打擂台
仲要連續兩次都係咁

岩先打左落黎,用左30幾40粒金莓去保撚住個gym,班友可能打到灰依家停左手

我呢邊長期俾藍色霸住
由朝到晚都係
痴線架岩岩打擂台
仲要連續兩次都係咁

我今日都左10幾粒金莓守左個gym成粒鐘
跟住仲要天降鯉魚王幫我守多2粒鐘
唔知 日本仔活動之後 係咪 出 鳳凰呢

cp top 2

幾時日本仔活動

8月14日

cp top 2

幾時日本仔活動

8月14日

啱啱好完埋 雷鳥

咪又會DELAY
鳯凰 最好難打啲 , 要30 級以上先可以入場

https://wiki.52poke.com/zh-hant/%E5%87%A4%E7%8E%8B
應該難打過火鳥既

cp top 2

幾時日本仔活動

8月14日

啱啱好完埋 雷鳥

咪又會DELAY

最好DELAY 月底會去日本

cp top 2

幾時日本仔活動

8月14日

啱啱好完埋 雷鳥

咪又會DELAY

最好DELAY 月底會去日本

DELAY到年底又點話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞