[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
真係最憎見到幸福蛋 你話頂多陣 講真有咩用?
換過批打啦 冇咁多精靈就咪入場

我通常死完最高cp 果4隻就出去復活 點知入返去多數得返兩隻企係到
火鳥5捉5,但最勁得80iv, 有冇咁黑

我寧願5捉1,要1隻iv90

可惜係5捉1都係得80iv
我就係人板

好過11捉0

鬥慘大會

希望雷鳥盡快捉到

之前打利見過幸福蛋阿叔屌人用紅唇娃

之前打利見過幸福蛋阿叔屌人用紅唇娃

屌番佢轉頭啦
路過捉左隻背背,可惜得750
各位手足不如講下大家係邊頭玩
識玩既一齊玩會唔會無咁勞氣
話時話咁多人驚唔夠打少1,2個波
咁不如打到一半, 先走出去補血
再入返去打
確保唔會死晒六隻

之前冰鳥果時成日問有冇人一齊冇人理

TG堆GROUP都幾有趣
明明係藍TEAM GROUP
入到去約人出到黎個個紅組

可以加密講大家邊頭活躍
還掂呢個post應該大把人有咁上下實力

我發覺我最高cp果堆多數血牛拎黎放gym
2隻3100班, 2隻3000啟暴,1隻3000鯉魚龍,
之後就係3隻2850卡比, 5隻2800幸福蛋

不過打雷雀得2414,2276,2250,2218 呢4隻岩技既滾動岩, 全部55-80iv
可能用隻15/15/14雙冰技既JYNX黎打
街邊執左背背同鐵甲閪牛 無啦啦見到兩隻大嘢
街邊執左背背同鐵甲暴龍 無啦啦見到兩隻大嘢

可以加密講大家邊頭活躍
還掂呢個post應該大把人有咁上下實力

我發覺我最高cp果堆多數血牛拎黎放gym
2隻3100班, 2隻3000啟暴,1隻3000鯉魚龍,
之後就係3隻2850卡比, 5隻2800幸福蛋

不過打雷雀得2414,2276,2250,2218 呢4隻岩技既滾動岩, 全部55-80iv
可能用隻15/15/14雙冰技既JYNX黎打

兩隻班幾多IV

兩隻班幾多IV

14/14/15同11/14/14

兩隻班幾多IV

原來你條撚樣咁撚廢

手足

亮點係5隻2800幸福蛋 點儲返來 [adore]

哂撚哂d stardust
舊system靠佢地搵食
之前情人節活動儲左d 之後成日去追, 上次double candy transfer左一堆 呢家有百幾粒糖放住先

兩隻班幾多IV

原來你條撚樣咁撚廢

Block 依個自閉仔得架啦。唔好回佢任何野。 反正佢依啲飛狗都自閉慣啦

依條傻鳩應該大部分人都block左
冇block既都唔該唔好quote
Block 依個自閉仔得架啦。唔好回佢任何野。 反正佢依啲飛狗都自閉慣啦

依條傻鳩應該大部分人都block左
冇block既都唔該唔好quote

下個post起頭post會有警告字句
希望大家生生性性遠離條死賤種
[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (12) 雷鳥登場!
左右絲打準備
我諗住出背背同急凍鳥喎😛,但求死前出到招暴風雪😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞