[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
改裝左既go plus果然係精神好多

我冇改裝
點解會係咁斷線

係?
有無試下換過粒新電池

琴日先買咋喎

係咪買錯電呀
CR2032唔係CR2025呀

部機琴日先買咋喎

我冇改裝
點解會係咁斷線

係?
有無試下換過粒新電池

琴日先買咋喎

係咪買錯電呀

部機琴日先買咋喎

可能擺得耐粒電虧左掛
通常都係粒電出事
raid 鯉魚王 打唔打得過?

點解要咁做

見唔到神獸出現

想要老噴raid

我都諗著練老噴 但佢max cp好低

有愛系列

我冇改裝
點解會係咁斷線

係?
有無試下換過粒新電池

琴日先買咋喎

係咪買錯電呀

部機琴日先買咋喎

可能擺得耐粒電虧左掛
通常都係粒電出事

試下reset go plus
再連
長按粒掣到著藍燈再鬆手再長按直至佢震
今日打左火鳥2/5
出左兩個fast tm, 7個charged tm
依家反而缺fast tm

我冇改裝
點解會係咁斷線

係?
有無試下換過粒新電池

唔可以關app 可以切換返去卓面
報一報用咩機

***S7
屋企同公司都會飄移
用硬幣長按BUTTON
成日眨紅燈

佢粒幾鐘會自動關app
幾耐斷一次

唔知算唔算斷
電話上面係寫請稍後再試
而PLUS就眨紅

眨紅唔算斷
一係捉唔到寵 一係個port太遠找唔到物品先會閃
有閃代表開緊

點解要咁做

見唔到神獸出現

想要老噴raid

我都諗著練老噴 但佢max cp好低

有愛系列

Y噴

我冇改裝
點解會係咁斷線

係?
有無試下換過粒新電池

唔可以關app 可以切換返去卓面
報一報用咩機

***S7
屋企同公司都會飄移
用硬幣長按BUTTON
成日眨紅燈

佢粒幾鐘會自動關app
幾耐斷一次

唔知算唔算斷
電話上面係寫請稍後再試
而PLUS就眨紅

眨紅唔算斷
一係捉唔到寵 一係個port太遠找唔到物品先會閃
有閃代表開緊

長眨喎
屋企出利呀 琴日咩都唔出,我今朝見火雞先狗衝炸 你而加先黎出利
屋企出利呀 琴日咩都唔出,我今朝見火雞先狗衝炸 你而加先黎出利

買卷

買卷

零課清泉
換粒新電試下啦
我一拎到手唔理3721都換自己買既電

買卷

零課清泉

支持買卷
啲螳螂好難見到 想隊50粒糖進佢算,反正我都無塵升寵

我夠糖啦 去摩士捉 但冇果舊野升佢

好遠

我都係去果邊搵fd 跟著見出勁多隻

螳螂都好出過大岩蛇,但我得一舊鐵,應該升左螳螂先 兩隻都幾鐘意

舊鐵係咪御係打boss出

轉pokestop攞
日本橫濱 GO Park 詳情公布!

全部 Stop 出 2k 蛋、有對伍休息室、吸盤小丑登場

活動日期:8月9~15日 10時~18時 (日本時間)

地點:カップヌードルミュージアムパーク、赤レンガパークの2会場

費用:免費入場

會去但收唔到stadium email

我都未收到 但我去啲鬼佬論壇睇佢地都好多人話未收到,希望又係delay左

點解要咁做

有都市傳說話raid會高機率啲出金色魚

地點:カップヌードルミュージアムパーク、赤レンガパークの2会場

我都未收到 但我去啲鬼佬論壇睇佢地都好多人話未收到,希望又係delay左

使唔使報名
想叫屋企人幫我轉9粒蛋返黎
凍雞一隻都捉唔到嘅狗屎運換番嚟嘅係火雞隻隻都捉到

使唔使報名
想叫屋企人幫我轉9粒蛋返黎

個park唔洗
相傳話會出鳳凰個stadium就要
2050 銀雞,7次excellent煙左

我仲未有利呀

今日跟大法捉
好似有d料到
見3利1火,捉2利1火,第一隻利未用大法,用左大法後隻隻都捉到,不過全部垃圾iv

我仲未有利呀

今日跟大法捉
好似有d料到
見3利1火,捉2利1火,第一隻利未用大法,用左大法後隻隻都捉到,不過全部垃圾iv

我頭一下蕉,之後全金提,最後兩粒先捉到

我仲未有利呀

今日跟大法捉
好似有d料到

要梅花間竹咁用喎
雖然唔知真唔真,試下無壞,仲可以慳返d金草莓

我仲未有利呀

今日跟大法捉
好似有d料到

要梅花間竹咁用喎

聽日打利試下 捉唔到利會想棄

我仲未有利呀

今日跟大法捉
好似有d料到

要梅花間竹咁用喎

已經6隻,得一隻過90iv
其他有d想掉曬佢

我仲未有利呀

今日跟大法捉
好似有d料到

要梅花間竹咁用喎

已經6隻,得一隻過90iv
其他有d想掉曬佢

課金狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞