[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
夜晚先得閒既人即係唔使諗住打

星期六日囉 無時間就唔好玩 N 記係咁西架啦

講隻驚姐 又唔使咁撚串講野既
有冇用go plus巴打間唔中都會顯示紅色電既logo,琴日先開始用有時按多幾下就會出,粒電cr2032

You mean就黎無電既圖示?

係,間唔中會出

我都係架
不過過一陣個圖示又消失左
唔鬼理佢

用左幾耐
屌那星,荃灣黃紅隊d飛人多撚到,d gym差唔多全部俾佢地霸住曬
有冇用go plus巴打間唔中都會顯示紅色電既logo,琴日先開始用有時按多幾下就會出,粒電cr2032

You mean就黎無電既圖示?

係,間唔中會出

我都係架
不過過一陣個圖示又消失左
唔鬼理佢

用左幾耐

一日
夜晚先得閒既人即係唔使諗住打

星期六日囉 無時間就唔好玩 N 記係咁西架啦

講隻驚姐 又唔使咁撚串講野既

玻璃心

做乜鳩
咁奇怪既, 樓下班藍飛狗唔霸 gym ?

飛撚哂去 某地方 捉符號 ?

岩岩大埔出左隻圖騰

邊到?
你地青WE CATCH睇?

似telegram報多

都叫左你地睇第一頁架啦

你都痴根, 依家問你邊到睇咋
你答我用TG睇 / WE CATCH睇咪得囉
無啦啦叫人睇第一頁把撚咩
有人用WE CATCH, 有人用TG, 有人親身撞到
你個第一頁係咪會寫親身撞到有幾%機會發生呀?
應該8號朝早先出雷鳥?
應該8號朝早先出雷鳥?

應該係
1802cp 是咪100%?

走撚左
應該8號朝早先出雷鳥?

應該係

理論上係 , 希望 N 記有校鬧鐘

通常遲少少
咁奇怪既, 樓下班藍飛狗唔霸 gym ?

飛撚哂去 某地方 捉符號 ?

岩岩大埔出左隻圖騰

邊到?
你地青WE CATCH睇?

似telegram報多

都叫左你地睇第一頁架啦

你都痴根, 依家問你邊到睇咋
你答我用TG睇 / WE CATCH睇咪得囉
無啦啦叫人睇第一頁把撚咩
有人用WE CATCH, 有人用TG, 有人親身撞到
你個第一頁係咪會寫親身撞到有幾%機會發生呀?

走撚左

邊隻先 ?

無一隻 100% 係 1802

火雞?$1870先係 1802垃圾黎

走撚左

邊隻先 ?

無一隻 100% 係 1802

火雞?$1870先係 1802垃圾黎

係火雞黎

咁都冇咁hurt
請問有無raid map睇?
下星期既雷鳥打算用呢個陣容打,不過我覺得100秒就會死6隻
滾動岩 富迪 太陽伊 耿鬼 急凍鳥 肥大
老班/菊石/紅唇因為未進到/唔夠塵所以用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞