[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
今日打咗13隻火鳥但見過嘅最高CP得1641
仲要捉唔到
仆你個街,頭先打gym十八個人打利,我見好多藍隊以為可以攞好多波但仆你個街,打打下發覺唔對路,覺得打得好慢,到後期仲要得三條友仲係度打緊,勁鳩多人freeride,最後打唔贏,做乜撚嘢呀,係咪真係咁多廢鳩同仆街呀

呢個香港地區限定現象黎

唔好話香港
係巴哈睇到好多台狗都係咁
亞洲限定?

佢應該係戴thug life 副超

troll到爆
仆你個街,頭先打gym十八個人打利,我見好多藍隊以為可以攞好多波但仆你個街,打打下發覺唔對路,覺得打得好慢,到後期仲要得三條友仲係度打緊,勁鳩多人freeride,最後打唔贏,做乜撚嘢呀,係咪真係咁多廢鳩同仆街呀

呢個香港地區限定現象黎

唔好話香港
亞洲限定?

蝗特性發動
仲要果隻捉唔到

呢個香港地區限定現象黎

唔好話香港
亞洲限定?

蝗特性發動

星期六日特別多!

平時一至五打都唔會咁!尋日打火雞十三人開房,最後得返我一個

呢個香港地區限定現象黎

唔好話香港
亞洲限定?

蝗特性發動

星期六日特別多!

平時一至五打都唔會咁!尋日打火雞十三人開,最後得返我一個
仲要果隻捉唔到

點解要打咁多 ?

星期日就係預咗玩
我果區又真係係咁出
同埋今日之前我最高果隻嘅iv都係得84.4
想問問各位巴打,而家邊道最多迷你龍捉?

衛奕遜徑 第5段
仲要果隻捉唔到

點解要打咁多 ?

星期日就係預咗玩
我果區又真係係咁出
同埋今日之前我最高果隻嘅iv都係得84.4

你火鳥捕捉率幾多 ?

整體黎講應該一半左右
大家捉到最高野生幾多cp
我28lv捉到1917化石飛龍

25xx

25xx

20XX圈圈熊 仲要8X IV

以前海港城好多
而家好似少左

25xx

20XX圈圈熊 仲要8X IV

2925肥大
仲要捉唔到

最高見過1860
究竟IV100機率係咪真係1%
D人捉兩三隻就撞中IV100
痴線
仲要捉唔到

最高見過1860
痴線

見都未見到過
仲要捉唔到

最高見過1860
痴線

(10 . 11. 12. 13. 14. 15)
1/6x6x6
=1/216
= 4.6%
仲要捉唔到

最高見過1860
痴線

(10 . 11. 12. 13. 14. 15)
1/6x6x6
=1/216
= 4.6%

阿爾克馬爾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞