[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
屋企樓下個gym晚晚都比同一班人佔,個位掂唔到任何一座大廈,路口位黎,諗住叫埋班fd挑下機,第一次打左半個鐘多d, gym班友係咁補血,打唔爆,同班fd返左上樓,打左陣機再落街挑過,第二次他又係係咁補血,最後隻幸運蛋總共被人餵左70次糖,都廢事曬時間,打多幾鋪機好過

遙控補血
屋企樓下個gym晚晚都比同一班人佔,個位掂唔到任何一座大廈,路口位黎,諗住叫埋班fd挑下機,第一次打左半個鐘多d, gym班友係咁補血,打唔爆,同班fd返左上樓,打左陣機再落街挑過,第二次他又係係咁補血,最後隻幸運蛋總共被人餵左70次糖,都廢事曬時間,打多幾鋪機好過

輪住打同佢燒金莓?
第一個入 打完第一隻第二個入去打第一隻

輪住打同佢燒金莓?

其實70粒唔算多
要真係車輪轉鬥快

輪住打同佢燒金莓?

其實70粒唔算多
要真係車輪轉鬥快

輪住打應該掂其實
一齊打一隻隻唔夠快

輪住打同佢燒金莓?

其實70粒唔算多
要真係車輪轉鬥快

輪住打應該掂其實
一齊打一隻隻唔夠快

就算夠打都好無謂,成班傻仔係度按按鬥燒時間,打gym 又唔係好玩,打到第七八次幸運蛋已經唔想磨落去,今次之後都應該唔會專登約人打gym

輪住打同佢燒金莓?

其實70粒唔算多
要真係車輪轉鬥快

輪住打應該掂其實
一齊打一隻隻唔夠快

就算夠打都好無謂,成班傻仔係度按按鬥燒時間,打gym 又唔係好玩,打到第七八次幸運蛋已經唔想磨落去,今次之後都應該唔會專登約人打gym

真係去做下其他野好過

輪住打同佢燒金莓?

其實70粒唔算多
要真係車輪轉鬥快

輪住打應該掂其實
一齊打一隻隻唔夠快

真係去做下其他野好過

上次同條仆街燒左兩個鐘咁制 幾過癮
又一波捉到火雞
太簡單
求巴打教學

我唔知點解入親打神獸都error

Reboot試過,重裝試過,行到個gym最近又試過

見住個fd有得打,自己企喺度睇佢玩

利申iPhone SE ,3台4G plan

時間係咪Autosync呀

手機時間要用network provide 果個,唔好自己manual set.

我試一試,唔該巴打
老老實實
班廢中廢老閒閒地百幾二百粒金果
你地打唔落係好正常
唔一定下下都關飛人事嘅
又一波捉到火雞
太簡單

上次有人上黎晒完之後連煙5隻
火雞1/6
今日捕下班吉拉同利基亞
Pkm Go個twitter manager又tweet錯野
火雞1/6
今日捕下班吉拉同利基亞

4星除左老班 基本都冇人打
樽頸位咁
而家其實係咪老班同肥大最抽得?
啲星塵好難儲
Reddit班友發現Raid boss bonus challenge 有bug
最後一個波除非會心一捉 一定唔會捉到個boss
Reddit班友發現Raid boss bonus challenge 有bug
最後一個波除非會心一捉 一定唔會捉到個boss

留意左好撚耐
最後個波一定係搖一下就爆
而家其實係咪老班同肥大最抽得?
啲星塵好難儲

老班
火雞1/6
今日捕下班吉拉同利基亞

4星除左老班 基本都冇人打
樽頸位咁

講真4星老班真係超晒班
無追post, taobao 改埋幾錢?

加5蚊人仔,仲送多粒電

打打下gym

PokemonGo Plus used self-destruct.
Super effective!

Trainer has fainted.

乜野屬比普屬打會super effective

盲腸

巴打有無淘寶LINK?想買
86岩技火雞
收貨等雷鳥算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞