[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
金果 + 幸福蛋 已經好屈機

D人仲要一個人幾個AC不停用金果,結果我打成2個鍾都打唔到座道館落黎

仲要耐唔耐打打下道館無啦啦出現錯誤入唔到

好啦 等佢唔留神比我偷到座道館, 零晨2點鍾以為無哂人,咁我咪返去訓教等收錢,
轉個頭就比飛狗打左你落黎

就算無飛狗都好,同隊見座道館齊人,佢就會開個分身AC打左你隻野落黎,再換佢個隻上去(利申:黃隊)

我尋日塞幸福蛋加用左40幾粒金草莓
都係守得5個幾鐘就俾飛人拆爆左,袋得33蚊真係課金都無咁嬲
忍唔住report同色批底西
(理由:同一人用多過1個account)
go plus係咁斬紅燈可以點

Source: tg

我第2隻急凍鳥捉完番黎問人先知係100%
wecatch 死左?

捉9中2 終於有靚iv
一早同女友番工打兩隻火鳥全煙
火皇易捉,但捉極都係廢IV
佢老味隻飛狗又避過左Under attack alert 入左個gym. 我企喺Gym樓下入左三四分鐘都唔撚得。 依街仔又迫我report你

你條廢物兒童慢慢企啦 我地晚晚輕鬆袋50

Ching你咁想人留意你係咪現實中好悶
燒雞好少呀 點解同冰雞出現率差咁遠
佢老味隻飛狗又避過左Under attack alert 入左個gym. 我企喺Gym樓下入左三四分鐘都唔撚得。 依街仔又迫我report你

其實你咪report

我班飛狗同事大家互相report 咪又係繼續玩到

其實你咪report

根本n 記都放任左飛狗
佢ban d人咪唔玩,反正咁多game 玩

其實你咪report

根本n 記都放任左飛狗
佢ban d人咪唔玩,反正咁多game 玩

你有冇飛
此Post嚴禁外掛飛人參與討論
"我地曼聯是冠軍" (ID: 24121) 為爛口外掛賤種飛人
請大家遠離以及一人一句咒罵其全家
[
此Post嚴禁外掛飛人參與討論
"我地曼聯是冠軍" (ID: 24121) 為爛口外掛賤種飛人
請大家遠離以及一人一句咒罵其全家

請在你的左右/一直巴見字放以上呢一段去開post template
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞