[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

長期淺藍光咩事
智能叛變?

如果short short地就master reset左佢

長期淺藍光咩事
智能叛變?

改左爽好多
無追post, taobao 改埋幾錢?
12.15.15 EEVEE
決定進做月伊

長期淺藍光咩事
智能叛變?

改左爽好多

又一晚逼唔入gym

加5蚊人仔,仲送多粒電

加5蚊人仔,仲送多粒電

其實如果唔係飛狗 , 啲 gym 其實幾好玩

批底西、鋼琴家(打茅波用幾個account打館)、遙距餵莓

加5蚊人仔,仲送多粒電

共157蚊人仔
頭先 樓下 Gym , 打完放第一隻 鐵屬, 跌路人甲放 椰樹
點知唔駛 5 分鐘 就畀人攻打, 見守唔住就拿拿聲借女友隻幸福蛋放第三
好似趕得切 , 我同椰樹好快瓜左, 靠隻蛋頂一頂

我見到個真人阿叔手渣 兩部機狂攻我個 gym
嬲嬲地放大班入去, 又得喎, 之後我企喺個 gym 守鳩住個阿叔狂攻
用金果狂女友隻蛋, 佢嬲嬲地走人
依個時候有一家紅色家庭 嚟放 Gym , 咁先滿 6 隻

都好彩 , 佢地都有幫我同女友隻蛋同班 加血

返到屋企又再用金果 同個阿叔 激戰一輪

又嬲豬停左攻勢

巴打小心俾條廢老斬
其實如果唔係飛狗 , 啲 gym 其實幾好玩

批底西、鋼琴家(打茅波用幾個account打館)、遙距餵莓

黃隊打gym 挑戰地獄難度

加5蚊人仔,仲送多粒電

打打下gym

PokemonGo Plus used self-destruct.
Super effective!

Trainer has fainted.
頭先 樓下 Gym , 打完放第一隻 鐵屬, 跌路人甲放 椰樹
點知唔駛 5 分鐘 就畀人攻打, 見守唔住就拿拿聲借女友隻幸福蛋放第三
好似趕得切 , 我同椰樹好快瓜左, 靠隻蛋頂一頂

我見到個真人阿叔手渣 兩部機狂攻我個 gym
嬲嬲地放大班入去, 又得喎, 之後我企喺個 gym 守鳩住個阿叔狂攻
用金果狂女友隻蛋, 佢嬲嬲地走人
依個時候有一家紅色家庭 嚟放 Gym , 咁先滿 6 隻

都好彩 , 佢地都有幫我同女友隻蛋同班 加血

返到屋企又再用金果 同個阿叔 激戰一輪

又嬲豬停左攻勢

巴打小心俾條廢老斬

啲廢老廢中玩到好激動架 小心啲

加5蚊人仔,仲送多粒電

打打下gym

PokemonGo Plus used self-destruct.
Super effective!

Trainer has fainted.

乜野屬比普屬打會super effective

盲腸

錯覺黎架 一有老班就好多人打

背背龍,怪力,鐵甲暴龍果啲未試過贏到一場

背無用
怪力 可solo
鐵甲無乜用

怪力solo點打

超能伊
富迪
Hurricane 啟暴
砌夠6隻
廿中至三十lv
要識dodge

超能椰蛋樹都得

梗係用利基亞啦

利基亞低攻
藍gym有咩用吖...派十個波未又係煙淘大🔥雞

第二隻

自爆?
回鍋玩家想問
果隻pokemon go plus 改機版係香港邊到有得買
大約幾錢
回鍋玩家想問
果隻pokemon go plus 改機版係香港邊到有得買
大約幾錢

無得買
我想問下遙距餵莓其實有無距離限制
前2日用左30幾粒神奇糖果升進既精靈
今晚係屋企出現。。。我
屋企樓下個gym晚晚都比同一班人佔,個位掂唔到任何一座大廈,路口位黎,諗住叫埋班fd挑下機,第一次打左半個鐘多d, gym班友係咁補血,打唔爆,同班fd返左上樓,打左陣機再落街挑過,第二次他又係係咁補血,最後隻幸運蛋總共被人餵左70次糖,都廢事曬時間,打多幾鋪機好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞