[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我想問下改裝 go plus個位巴打有冇link 搵過好似唔多覺有您講個間

同佢講埋要改裝
會加價

唔該晒巴打

改裝左有咩分別

本身撞怪要禁一禁個plus,變左唔使禁
屌 鐵甲暴龍無rock throw真係好撚雞肋

所以只可以配ms+eq打雷公

係咪計漏飛行
我想問下改裝 go plus個位巴打有冇link 搵過好似唔多覺有您講個間

同佢講埋要改裝
會加價

唔該晒巴打

改裝左有咩分別

咁好
我都想買番個
頭先第一次打神獸 好彩有人carry 完場得8粒波都捉唔到 想課金買卷

N記終於搵到終極昆水方法

同佢講埋要改裝
會加價

唔該晒巴打

改裝左有咩分別

咁好
我都想買番個

準備淘返個玩下

同佢講埋要改裝
會加價

唔該晒巴打

改裝左有咩分別

咁好
我都想買番個

準備淘返個玩下

同賣家講要改裝佢就明白啦?
頭先第一次打神獸 好彩有人carry 完場得8粒波都捉唔到 想課金買卷

N記終於搵到終極昆水方法

$78其實好撚抵玩

同佢講埋要改裝
會加價

唔該晒巴打

改裝左有咩分別

咁好
我都想買番個

準備淘返個玩下

同賣家講要改裝佢就明白啦?

不如夾啦
有冇人知香港邊到有改左裝既go plus賣?
暫時打左5場火雞,有3場捉唔到,其餘2場都係一波搞掂
暫時打左5場火雞,有3場捉唔到,其餘2場都係一波搞掂

SAME
有火系金章會輕鬆好多

冰系金章難儲 打凍鳥就收皮
想買go plus添
邊到有得買

識淘推淘 佢地幫埋改裝
其次觀塘廣場頂樓較平

我同我fd買個個叫遊戲機周邊成品配件
如果要改要加錢,同佢講明

可以改d乜
真係轉唔到張free pass
有火系金章會輕鬆好多

冰系金章難儲 打凍鳥就收皮

exact777ly
出左新寵

同佢講埋要改裝
會加價

唔該晒巴打

改裝左有咩分別

巴打您個個冇得改做usb充電?
想買go plus添
邊到有得買

識淘推淘 佢地幫埋改裝
其次觀塘廣場頂樓較平

可以改d乜

無限loop

同佢講埋要改裝
會加價

唔該晒巴打

改裝左有咩分別

你要自己問,我果時都唔知有咁先進

原因
1.而家手上有free pass(唔可以hold多過一張)
2.今日已經轉左free pass

同佢講埋要改裝
會加價

唔該晒巴打

改裝左有咩分別

你要自己問,我果時都唔知有咁先進

可能係第二個巴打

原因
1.而家手上有free pass(唔可以hold多過一張)
2.今日已經轉左free pass

我琴日11點幾打左場火雞,之後我今日轉極都冇出到,我一點幾打個場火雞都係用課金pass 唔知佢做乜尻
想買go plus添
邊到有得買

識淘推淘 佢地幫埋改裝
其次觀塘廣場頂樓較平

可以改d乜

無限loop

睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞