[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
利基少人打好正常 。 出左兩個星期啦

但我捉利仍然係次次煙

成日都係得十條友打利 有一半仲要係企係到
屋企樓下有班都無人打

葵興?
見到岩岩出左,但果個位怕無人,都係唔去了,仲要搭車都要半個鐘先到

係油塘 連隔離Nokia 都得7個人開唔到埸

我晏晝打果場老班10個人入其實得8人打都KO

老班最少我5人過,仲要有幾十秒剩
其實唔難打
咁奇怪既, 樓下班藍飛狗唔霸 gym ?

飛撚哂去 某地方 捉符號 ?

岩岩大埔出左隻圖騰

邊到?
你地青WE CATCH睇?

岩岩大埔出左隻圖騰

邊到?

似telegram報多

岩岩大埔出左隻圖騰

邊到?

似telegram報多

都叫左你地睇第一頁架啦

但我捉利仍然係次次煙

銀雞其實算易打,8個都夠

但我捉利仍然係次次煙

血多防高,一撞到唔識打既條血打唔郁
反而火雞真係是鳩但打都嬴,d防薄到
急凍同利都可以9成以上GREAT THROW
但火鳥成日都MISS
點攪

岩岩大埔出左隻圖騰

邊到?

似telegram報多

都叫左你地睇第一頁架啦

係咁倚join 一兩個地區群都要啦
我見唔少人都仲係冇用tg
明明係pkmgo必備

岩岩大埔出左隻圖騰

邊到?

似telegram報多

都叫左你地睇第一頁架啦

係咁倚join 一兩個地區群都要啦
我見唔少人都仲係冇用tg
明明係pkmgo必備

Exact7ly
急凍同利都可以9成以上GREAT THROW
但火鳥成日都MISS
點攪

銀雞可以70% excellent
佢真係好肥絲大隻
想問下夜晚係咪冇raid 打? 一隻都見唔到

yes

五星六點出尾水九點前完

夜晚先得閒既人即係唔使諗住打

但我捉利仍然係次次煙

血多防高,一撞到唔識打既條血打唔郁
反而火雞真係是鳩但打都嬴,d防薄到

火雞係秒 輪姦咁款

第一頁
如果頭post係道館嘅話,放寵入去睇怕可以守成世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞