[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
餵菠蘿 一次出既糖數量係咪固定?
日本橫濱 GO Park 詳情公布!

全部 Stop 出 2k 蛋、有對伍休息室、吸盤小丑登場

活動日期:8月9~15日 10時~18時 (日本時間)

地點:カップヌードルミュージアムパーク、赤レンガパークの2会場

費用:免費入場

會去但收唔到stadium email

我都未收到 但我去啲鬼佬論壇睇佢地都好多人話未收到,希望又係delay左

但佢講到明係抽
所以應該係皮已收...

double candies

姐係餵一次有幾多粒
定你意思最後捉到數量既double
咁如果我餵5次即係幾多

1870 高iv喎

1870 高iv喎

100iv
火雞仲未有隻過90
但係已經唔係好想捉佢
得返2x張卷想留俾老班超夢夢用
火雞仲未有隻過90
但係已經唔係好想捉佢

學佢地講 老班仲有人打咩 搞到我都唔敢入場 驚哂左張卷
火雞仲未有隻過90
但係已經唔係好想捉佢

錯覺黎架 一有老班就好多人打
火雞仲未有隻過90
但係已經唔係好想捉佢

背背龍,怪力,鐵甲暴龍果啲未試過贏到一場
火雞仲未有隻過90
但係已經唔係好想捉佢

背無用
怪力 可solo
鐵甲無乜用
火雞仲未有隻過90
但係已經唔係好想捉佢

背無用
怪力 可solo
鐵甲無乜用

怪力solo點打

1870 高iv喎

100iv

姐係餵一次有幾多粒
咁如果我餵5次即係幾多

你係捕捉畫面一個投擲只係餵1次糖咋啵. 我意思係最後捉到數量既double. 即正路3 X 2.

即係如果一開波餵一次 x2 佢爆波 我再餵 都唔會再有增加
火雞仲未有隻過90
但係已經唔係好想捉佢

背無用
怪力 可solo
鐵甲無乜用

怪力solo點打

超能伊
富迪
Hurricane 啟暴
砌夠6隻
廿中至三十lv
要識dodge
火雞仲未有隻過90
但係已經唔係好想捉佢

背無用
怪力 可solo
鐵甲無乜用

怪力solo點打

超能伊
富迪
Hurricane 啟暴
砌夠6隻
廿中至三十lv
要識dodge

超能椰蛋樹都得
火雞仲未有隻過90
但係已經唔係好想捉佢

我得一隻1851.
灰到爆燈

姐係餵一次有幾多粒
咁如果我餵5次即係幾多

你係捕捉畫面一個投擲只係餵1次糖咋啵. 我意思係最後捉到數量既double. 即正路3 X 2.

即係如果一開波餵一次 x2 佢爆波 我再餵 都唔會再有增加

唔會

如果可以累積
咁D人捉神就唔使講粗口啦
打路基亞Raid, 遇上大技係water pump 定係另外兩招大技, 個排陣可以好唔同...... 例如遇上大技係water pump, 老班基本上係被秒殺... 但水伊就可以頂好耐.

巴打們係照頂硬上定係會出返去排陣畫面轉精靈打?

好難知佢邊招
會出魚龍

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞