[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
大家會唔會排一下 練寵首選?

咪又係老班肥大神蛋果D
之後咪睇下守塔同神獸LIST
再揀返針對性既怪囉
E.G. 怪力滾動岩

老班真係好難捉
肥大而家仲有用武之地?
暫時有隻洛基 都係用神奇糖變 再升佢

肥大輸出高嘛
而且龍系招暫時冇乜守塔怪有坑性

同埋隔咁耐 舊御三家 都冇出多d 好想練噴火龍

咪又係老班肥大神蛋果D
再揀返針對性既怪囉
E.G. 怪力滾動岩

老班真係好難捉
肥大而家仲有用武之地?

肥大輸出高嘛

如果冇愛
練火鳥好過啦
72 iv 由基拉升唔升得過

直接打raid好過,落啱寵7、8個人都夠打,iv起碼都有8x,仲可以慳番啲candy。
72 iv 由基拉升唔升得過

直接打raid好過,落啱寵7、8個人都夠打,iv起碼都有8x,仲可以慳番啲candy。

唔一定
屌依家個gym system 係點架,我攻擊緊人地個gym,打打下對面隊都可以放野入去,打死左兩隻又放返兩隻,打條毛a。好啦,到我想放野入gym, 又話正在被攻擊,屌。

ARE U SHOE

100% 我開打果時得4隻,打曬4隻仲多左兩隻,之後kill 左頭兩隻,我補血果時對面又入返兩隻

有得用bug放嘢入去

時間bug?唔係新patch 改左啦咩

因攻擊而出現的吉位
10分鐘後守方可補怪(期間守方嘗試補怪就會出現 攻擊中而失敗)
不論是否被攻擊中

因轉色而出現未填滿的吉位
守方可隨時補怪
不論是否被攻擊中
啲螳螂好難見到 想隊50粒糖進佢算,反正我都無塵升寵

我夠糖啦 去摩士捉 但冇果舊野升佢

咪又係老班肥大神蛋果D
再揀返針對性既怪囉
E.G. 怪力滾動岩

老班真係好難捉
肥大而家仲有用武之地?

肥大輸出高嘛

如果冇愛
練火鳥好過啦

火鳥仲未捉到高iv

咪又係老班肥大神蛋果D
再揀返針對性既怪囉
E.G. 怪力滾動岩

老班真係好難捉
肥大而家仲有用武之地?

肥大輸出高嘛

如果冇愛
練火鳥好過啦

火鳥仲未捉到高iv

得80幾咋咋咋
幾時先有100iv

好遠

咪又係老班肥大神蛋果D
再揀返針對性既怪囉
E.G. 怪力滾動岩

老班真係好難捉
肥大而家仲有用武之地?

肥大輸出高嘛

如果冇愛
練火鳥好過啦

火鳥仲未捉到高iv

得80幾咋咋咋
幾時先有100iv

80幾係咪即係蠻強

好遠

我都係去果邊搵fd 跟著見出勁多隻

好遠

螳螂都好出過大岩蛇,但我得一舊鐵,應該升左螳螂先 兩隻都幾鐘意

咪又係老班肥大神蛋果D
再揀返針對性既怪囉
E.G. 怪力滾動岩

老班真係好難捉
肥大而家仲有用武之地?

肥大輸出高嘛

如果冇愛
練火鳥好過啦

火鳥仲未捉到高iv

得80幾咋咋咋
幾時先有100iv

80幾係咪即係蠻強

黃隊80幾已經係所向披靡,蠻強係60幾至80。

肥大輸出高嘛

如果冇愛
練火鳥好過啦

火鳥仲未捉到高iv

得80幾咋咋咋
幾時先有100iv

80幾係咪即係蠻強

黃隊80幾已經係所向披靡,蠻強係60幾至80。

Sad 捉兩隻都係低 冇心捉

好遠

螳螂都好出過大岩蛇,但我得一舊鐵,應該升左螳螂先 兩隻都幾鐘意

舊鐵係咪御係打boss出

好遠

舊鐵係咪係打boss出
屌依家個gym system 係點架,我攻擊緊人地個gym,打打下對面隊都可以放野入去,打死左兩隻又放返兩隻,打條毛a。好啦,到我想放野入gym, 又話正在被攻擊,屌。

ARE U SHOE

100% 我開打果時得4隻,打曬4隻仲多左兩隻,之後kill 左頭兩隻,我補血果時對面又入返兩隻

有得用bug放嘢入去

時間bug?唔係新patch 改左啦咩

因攻擊而出現的吉位
10分鐘後守方可補怪(期間守方嘗試補怪就會出現 攻擊中而失敗)
不論是否被攻擊中

因轉色而出現未填滿的吉位
守方可隨時補怪
不論是否被攻擊中

姐係一定要等六隻滿曬先開打
2050 銀雞,7次excellent煙左

好遠

舊鐵係咪御係打boss出

我好似執返黎

我仲未有利呀

我仲未有利呀

我得一隻廢雞咋咋雀清

我仲未有利呀

我得一隻廢雞咋咋雀清

今日先捉到第一隻神獸 80iv廢火雞

我仲未有利呀

我得一隻廢雞咋咋雀清

似隨機黎
利申:死好命有兩隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞