[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (11) N記無講利基亞幾時無

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
今日見到個pk毒撚,兩部機唔同色,夾硬打死自己友一隻,放自己入去

行上去對住佢大嗌
Same of You
今日見到個pk毒撚,兩部機唔同色,夾硬打死自己友一隻,放自己入去

行上去對住佢大嗌
Shame on You!

今日老班3/4
利基亞0/6

4場都有人打咁勁?

灣仔,北角,小西灣,銅鑼灣都有差不多十個人打
有冇用go plus巴打間唔中都會顯示紅色電既logo,琴日先開始用有時按多幾下就會出,粒電cr2032

行上去對住佢大嗌
Shame on You!

treegun?
今日老班3/4
利基亞0/6

4場都有人打咁勁?

大埔呢邊市區D人淨係打神獸
今日屋企出哂老班火鳥都無人打
今日老班3/4
利基亞0/6

4場都有人打咁勁?

海濱公園入面個隻唔想行入去打,好熱呀
今日老班3/4
利基亞0/6

4場都有人打咁勁?

共享單車
比我就飛的都去
我呢D山卡啦地方真係出BOSS都哂氣
今日老班3/4
利基亞0/6

4場都有人打咁勁?

共享單車
比我就飛的都去

港島出利基亞迫爆人
今日老班3/4
利基亞0/6

4場都有人打咁勁?

共享單車
比我就飛的都去

港島出利基亞迫爆人

邊度

4場都有人打咁勁?

共享單車
比我就飛的都去

港島出利基亞迫爆人

邊度

今日灣仔2隻都勁多人
5k孵燈籠魚 肯定係新蛋 又轉左個孵蛋list?
有冇用go plus巴打間唔中都會顯示紅色電既logo,琴日先開始用有時按多幾下就會出,粒電cr2032

You mean就黎無電既圖示?
咁奇怪既, 樓下班藍飛狗唔霸 gym ?

飛撚哂去 某地方 捉符號 ?

岩岩大埔出左隻圖騰
咁奇怪既, 樓下班藍飛狗唔霸 gym ?

飛撚哂去 某地方 捉符號 ?

岩岩大埔出左隻圖騰

歐洲
樓下 紅隊 , 黃隊 竟然分別都多過 藍隊

平時 10 個 gym , 9 個藍 1 個黃

D飛人無開工
都好既,終於有得霸下gym
平時一轉藍就滿哂無得霸
利申:藍隊

係,間唔中會出

係,間唔中會出

我都係架
不過過一陣個圖示又消失左
唔鬼理佢
今日老班3/4
利基亞0/6

4場都有人打咁勁?

老班,路基亞,太遠都廢事去,唔別人實打唔嬴,反而火鳥少人都有機會打下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞