閃電俠 Flash 電影 討論區 (2)

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
唔會 係有彩蛋會唔知姐
同一個時間段應該係得一個flash?
正如zjsl入面flash返番去一秒前都唔會產生另一個flash

C'mon Barbie Let's Go Party
又會俾wb咁岩宣傳到
喺黑白片嗰個宇宙
zjsl 係同一條timeline
但佢而家係直情去左另一條timeline 喎(batman 唔同左人)?
係幾好睇
英雄片拍到電影味
呢樣係marvel咁多套都做唔到

但略嫌太白太直太cis
我知miller係half Jewish
但個樣都係一般白人咁
如果主角轉做黑人/Mexican會更好
更唔使講Batman老白男一個carry全隊呢啲不合時宜嘅暗啞底whitesupremist老土嘢

女配係黑人同埋外貌唔算主流美女呢個抵讚
如果將佢改埋trans
令主角變lgbt會更好睇

同埋寫到女超人打唔贏boss係咩意思
屌你返去睇精神科啦
躝返出去啦屌
無記錯做埋水行俠2先真係完曬舊系列
唔係 今集已完
藍甲蟲=dcu
已經分唔到曲直
未睇,想問flash呢個角色係咪有分勁快同做番正常人兩種速度?

咁如果佢可以勁快做所有野,點解平時仲會好似正常人速度咁講野做野?
成日跑黎跑去唔攰咩
咁咁快唔係得跑掛?

做任何野都可以勁快啦其實
用超高速做任何野就會用到神速力消耗體力
都要啲野頂得住個速度先得
以為換左人做
真係希望佢係thomas Wayne
其實佢兜意粉理論已經講左
雖然最尾無救到佢老母fix左以為無事
但實際上全部timeline已經俾佢搞到亂鳩哂
所以原本timeline既角色都仲係哂度
但已經亂到連人物都唔同左

只可以咁樣講
Dllm睇個陣估唔到仲惡啃過電視版臭閪
有冇咁誇張啊我覺得電影版cute好多,cw版個樣好西

其實都真係想推倒重黎
都真係要由呢個位同synder verse斬攬
我自己就麻麻地想見到新既超人batman會同Miller flash會再組新JL

越睇越似GG 俠個肥仔

希望可以出一個全剪走女主ver. ,我即刻二刷

btw

點解barry 返黎之後,換左BM 人,唔可以換埋佢
冇所謂啦,以後都唔會再係dc見返佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞