閃電俠 Flash 電影 討論區 (2)

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
個樣唔似John Wesley Shipp
係咪佢當年後生樣?
最佳hero movie
唔係唔睇imax下話?
大陸未上
有啲人以為直接引入,其實呢套戲嘅作用就係帶出DC 有多重宇宙姐,都冇話直接引入下個DCU ,而家有咗多重宇宙設定佢咪可以拍DCU lo
onL9
唔係
一定係將軍
一早免疫
後生Barry 初獲能力,有個好誇張起跑姿勢係咪the mask
二刷咗
其實真係唔放上層好啲
係怪怪哋
好似係teddy sears 黎
如果當年Ben batman 嘅solo電影拍得成
應該成套都做到Arkham 式嘅打鬥
最緊要片酬平,性價比高就應該有得諗
有storyboard
師兄有咩高見
你指cw?
如果拍得成應該唔會係michael keaton
應該真係似番Flashpoint 係thomas wayne做咗Batman
反而咁樣其實件事冇影響
一樣可以講Flash timetravel救老母
同埋唔好再用Black zero事件
最後埋尾Flash番DCEU 見Ben睇Thomas寫俾佢嘅信就真係好完完整整
我反而想睇Flash Time travel件事唔係圍繞Black zero而係正義聯盟內亂,Suckman同WW嘅種族打仗,Superman變咗Kara都唔會影響件事,直到Dark flash係由Knightmare 時間線不斷穿越都改變唔到超人毁滅世界想去追殺Flash就係阻止佢救老母而令Time broken
比teddy sears做cameo 竟然唔搵grant gustin
好似話繼續係佢做
michael keaton 留番嚟拍Batman beyond 係入型入格真係仲好啦…

依家咁處死佢仲要永不超生個隻我真係屌你老母咩…仲要死兩次…

佢係咁多代Batman當中會死個個,christian bale個時都係假死,依家咁樣Bad end點解你地仲會話好
其實好早咪講過係thomas wayne
邊洗估
電視劇season 2 果個zoom
當年睇係好震撼,第一次出一個得你覺得Barry 係唔會贏到既既villain
https://youtu.be/C9ueUZP5YW0
最後都係還原基本步,WB炒Zack真係好撚錯

延續番Zack個根基應該要咁,唔係又用Black zero去埋尾令成個宇宙冇埋,成件事另一個角度就係Flash洗走哂Zack嘅野。
點解唔留michael keaton寫Batman beyond 就算之後開新宇宙都冇問題

點解要係Black zero到處死佢 媽呀!好撚戇鳩呀…
算啦
Dc成日變
佢宜家話有唔代表最後有
話冇都唔代表最後冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞