閃電俠 Flash 電影 討論區 (2)

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
咁邊個殺左老母? 黑閃電?
1984初頭咪氣流滑翔
之後片尾應該控制到一跳就反地心吸力
要喺海王果段時間出,就或者win
其實bug bug地
照道理番去嘅時間,應該係校到啱啱走緊接。
即係對其他人嚟講,佢係冇走過。
這是dc
呢套似係一個普通賊但亦可能係任何時間行者或其他(即任佢講)
有集好似spider man咁 swing 嚟swing 去
佢無講得好清楚
含糊帶過,可以係普通賊 可以逆閃電
Zsjl識飛的
Iris west去到呢個universe 都係個臭西
識飛就唔駛捉住batman部機避水
但壞閃要有能力,就要發生撞閃電俠呢件事,咁未來嘅佢只係普通人一個,又點會撞到?又唔係平行宇宙
其實套戲都幾勁 請到咁多大cast插隻腳埋黎
都係Barry
ok
即係正義聯團滅後救場之後,改變左ww
令佢可以反地心吸力飛
Marvel依家拍得咁撚hea 依排得gotg3好睇
如果DC爭氣啲同Marvel有個良性競爭 兩間都拍啲正嘢出嚟就好 DC啲英雄咁有魅力選角又正

zs講到明識飛
救完女超有幕佢自己逢傷口對住塊鏡笑
yes 電影版神奇女俠唔係識飛,係識空中滑翔
跳到好高利用神仙索索住雲,不斷升高到天空滑翔下降
不過zs訪問話佢個zs dc宇宙設定宙斯其實係遠古Krypton星人 來左地球
ww係Krypton星地球人後代
GOTG3 好彩班演員企硬
DC而家有埋JAMES GUN全權掌握,趁LGBTQ占領左MARVEL真係極好機會
我DC / Marvel都有睇 兩間都拍啲正嘢出嚟我就開心
套戲無Henry份、又玩埋結尾比George洗走ben,導演咁樣幫dceu埋尾、之後仲要有份導dcu蝙

Zack狗緊係條氣唔順周圍咬鳩撐呢套嘅人,而家賤根係dc原罪有咩柒唔柒都可以入佢數
如果識飛第一次打steppenwolf做乜咁狼狽
又要用劍插牆又要捉部機避水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞