閃電俠 Flash 電影 討論區 (2)

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
人地咪答咗你有三個Ending囉
我答埋你貼個個Ending係原版結局
2022年頭 4Chan 直情Leak咗成個劇本
Henry後尾有番嚟拍到Flash架
你就Trust me bro先啱。
因為原本就係諗住用batgirl黎接捧組supergirl batgirl ww女權三巨頭 你睇下原先wb係幾撚on9
‘暫時頂替’啫
可以寫keaton呢到DCEU
搵另一個年輕嘅接班人做第二代蝙蝠俠㗎嘛

不過無啦,DCEU收咗皮
之後得返DCU
我仲以為佢會為咗糾正而返去殺佢阿媽
年輕嘅接班人=batgirl
問題係罐蕃茄啫
想問另一個barry 係咪變左savitar
好似電視隻savitar
係 中間唔夠半年
講真依家為左dcu咁搞法都幾失智
你唔明先啱呀,個問題你可以當件事冇發生過咩。
你覺得michael keaton會再番嚟拍咩
得一次機會渣嘛,如果用番原結局我都覺得還可以
雖然都仲係想三巨頭最完美

但依家問題係三巨頭又冇 MK又死咗,用咗呢次機會整死佢都唔拍Batman beyond

佢Timetravel番去可以當件事冇發生過,但MK個宇宙最後點都俾Zod殺
又係喎,咁樣又講得通喎
不過可惜Batgirl已被斬
同埋完全無提係 reverse flash 殺佢老母
你見到佢一出鏡既look,好明顯已經冇咗正常生活啦!
濱田原本個PLAN就要雪住堆老既之後或者玩crisis引番出黎
依家reboot直接唔要
簡單D講堆舊人咪又係走
要講幾多次你先明個重點係要let go mk只係一個工具人令barry明白呢個道理 而且呢條時間線唔suppose存在 係barry fuck up timeline先會有呢條線 佢最尾唔救佢老母 呢條時間線就無存在過 所以keaton bat仲係佢個universe生存緊 無死到
你岩 套野無zack啲重手filter
你咁講佢唔會明,等佢自己開套戲照佢心水咁拍啦
不再被需要
有乜好可惜
唯一可惜係睇唔到Brendan Fraser做Fire Fly
其實佢就係young barry 黎 佢接受唔到keaton同超女一定要死
#942 bam
一睇 電視嗰個順眼好多
點解頹成咁又唔交代吓
唔洗做BATMAN都要做生意㗎...
嗰個短髮真係型到仆街
不過身型係細粒左啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞