閃電俠 Flash 電影 討論區 (2)

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
又唔撚reboot 去新batman 客串
原來多重宇宙果到有CW個zoom做初代Flash
懷疑如果出導剪版應該會有GG係入面?
咁多人都咁認真睇佐治古尼個客串
Barbie 嚟講,睇過一場, 佢用早期d 既 trailer, 但上條trailer講佢去返現實世界先確認到套戲應該係吸引,同埋對Barbie/Ken無感既人,都有入場既衝動! 所以… 要吸客播嗰條啦!
又咪劇情需要
flash救場之後,改寫左世界,WW變左識飛
Ww由bvs開始每次出場都有野唔canon架啦
算啦 唔洗諗太多
根本上Zack 就冇諗住咁快幫ww 解鎖飛行模式(最底限度起碼過左正聯先解鎖)
但個陣Zack已經失勢
套89明顯就係wb 自把自為幫佢提早解鎖
先搞到有bug出左黎
連隱形戰機都整埋出黎但正聯冇整就知咩料啦
個個唔係老jay黎咩?
呢個世界已經唔需要自己
本身以為自己會一直做廢人到死
結果咁大年紀都可以最後一次重操故業
梗係打到死為止啦
根本只係fans 向性質嘅客串同彩蛋
有咗multiverse 設定後點樣reboot同點樣連落去根本唔係問題
直接係一個新宇宙就得咗
點解可以玩多重宇宙
但又冇關吉田
老母唔死改變咁多野
老豆唔駛坐監就剩係變batman
都未定人
啲YouTuber都話prefer test screening 咁
唔show batman 係邊個
淨係end 喺 flash講who the fuck is this 咁就完既open ending
DCU未定人
羅拔batman 導演又好占根又好都講明係完全獨立唔會玩埋一份
Keaton 出咗
Val kilmer 重病
Bale講撚到明Nolan 拍先再玩
咁佢要扭橋出第二個batman嘅話
電影真人batman/bruce可以玩到嘅就得返Clooney
講真搵到佢肯玩都算咁啦 佢自己都當batman 陰影嚟
Open ending 咁睇係好啲嘅
但Clooney 應該係wb / 導演襯dceu 收皮 又有個機會
當fans service 加落去玩
有人話係cw zoom 我第一次睇都以為舊Flash
可能要睇多次先確認到
其實最後大戰個場
原閃同新生閃
一番去救基頓
個場咪已經有4個閃電俠至少
其實一通訊即刻會發現
未來點解會係普通人?未就係有左能力之後返去撞,你聽唔明就不如睇啲講解片算啦,起因同時又係結果先叫loop
周秀娜做女超人
其實戰神都冇咩機會有份繼續拍落去,就算有人選有計劃都唔會比佢駁落去dcu啦,倒不如玩埋個尾比fans笑下算
You're not batman呀佐治古尼
拍Keaton 玩炸彈combo真係好型
講真 幾有arkham series ge batman combo feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞