閃電俠 Flash 電影 討論區 (2)

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
grant gustin 傳聞好似係有 即係冇擺到上大銀幕 想睇佢地coie 之後望住對方都有成長個種交流
Knightmare線又冇,依家套Flash好唔完整好似冇尾咁,就算有下集Flash都唔會係george clooney啦,唔通又處死佢咩,根本就亂撚哂大籠,Bruce Wayne 係咁換人,依家個故事寫到爛鳩哂
原本個結局係keaton bruce + Kara supergirl,但而家reboot dcu就改clooney當cameo,費事d人誤會仲有後續JL成員全recast已經差唔多等於confirm

呢個shot好明顯係法院門口

其實你有無諗過 就算呢套收得好好 都唔會有下集
所以對我嚟講 就算無Knightmare線/其他線 都唔緊要
因為都唔會有下一集去擴展
當然你都可以話 都最後一集啦 全部放晒入去怕咩喎
可能人地唔鍾意zack snyder所以先專登唔放Knightmare線
r曬頭點解會覺得flash會有Knightmare線???咩logic
我知唔會有下集
但至少都俾番三巨End
依家人地擺明就係唔鐘意Zack snyder嘅野但又要用Black zero 事件,感覺就好似,係唔鐘意佢嘅野但又冇辦法唔用,結果不如寫柒佢算啦…咁樣埋尾
nespresso 喎! 冇睇過?
點解會冇
Knightmare線成件事都係講要Flash time travel
佢係時間空間到見到有幾出奇
因為flash係dceu,所以要跟Zack手尾
唔跟就係爛,然後屌賤根老母
同埋都明知之後Reboot哂,將所有未完嘅哂冷當完個心願都冇咩問題
岩岩睇咗,好好睇

如果收得就可以當佢做dcu
賤根俾人屌就梗架啦,個人咁撚閪炒牙亨

你用得Zack嘅野要跟Zack就基本啦…

咁撚串咪唔好用Black zero囉… 對白畫面又要講明係Zack cut

但Zack cut得件事好柒囉,都搵唔到有Zack嘅影子係入面,開頭Ben俾WW條繩綁住係手啲對白尷到有Josstice league影子
姐係你想henry ben gal對住鏡頭揮手講拜拜先滿意?
至少有三巨頭End 係基本,不論有冇揮手跳起Yeah,依家直情Henry冇出現過,可以講咩姐…
難啲,Gunn 係唔理Fans 都要重啟
仲要男主角個底花晒
咁埋尾好正吖,George Clooney正係一度終結咗Batman電影系列嘅Bruce
正好作為代表切割呢系列DCEU
三巨頭或者齊人saygoodbye都好合理喎咁
冇理由成個系列最後係一套電係海王㗎
想再曬冷多次4個鐘版本又完唔到再無限loop,zack粉似足隻黑閃死都唔肯放手
我諗你有d誤會,呢套戲原本係濱田時代既產物,個目的就係get rid of Zack既batman&superman,轉keaton bat + supergirl,更何況而家henry同dc已經不愉快,你入場前仲有一絲期望Henry會出現,我諗你真係諗多左
處死埋MK 然後Ben又唔Do
大家可以安心睇robert pattinson…
Gotham只有一個Batman

原來係咁… 真係別有用心…
你不如重睇睇嚟你唔明個loop
你呢句攞黎做MEME好有潛力
你跟貼啲好啲
Henry係有拍到Flash reshoot
係套戲出到嚟用咗佐治古尼Reshoot
所以屌佢老母係應該!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞