閃電俠 Flash 電影 討論區 (2)

1001 回覆
46 Like 3 Dislike
做Supergirl嗰位仲正過佢 唔靚但至少順眼
算係一個少少人設姐 你當駁埋落去aquaman果到點解佢飲極唔醉lo
係幾重要,今集一次過帶出三個弱點

閃電俠: 要食飯,=有時間限制唔係無敵。
蝙蝠俠:要地形、黑暗,喺open area天光對槍都話會死。
超女:太陽下打完人會無力訓覺

即係超能力人玩晒既dc問題可以解決。加咗CD時間。但唔關依套試個結局時。
zod今集多唔多發揮?
啲cg落晒batman度,我覺得batman啲打鬥飛都行好真,照常理連batcave全相都係cg。但真係真到唔覺係cg,啲錢應該係洗咗喺度。

雖然套戲叫閃電俠
啱啱睇完

有尼古拉斯基治
又有佐治古尼

係戲院笑咗

有咪舊戲有少少關係? 我無咩印象
有無人劇透下今集邊個係反派?
有1分鍾連續對白加大頭。10分遠鏡打交無對白。
之前做臭左個朵
同埋呢幾件superhero片dup哂
呢套就算打marvel最好睇果幾套都唔遜色
佐治古尼票房出事,搞到batman電影停咗咗十年
尼古拉試鏡superman失敗,有流出
https://youtu.be/cvzpNoTnhV4
我覺得係點講都唔通
唯獨要講通就冇zack cut呢個設定
事實上佢time travel 廿年呢個會broken timeline呢個係合理既
但kara同batman死如果用mother box個次倒帶係可以做到呢件事
就算倒帶廿年唔得既現代flash都可以教另一個屬於呢條時間線既flash
評價好都無用個演員自身醜聞太多,james gunn又要reboot
加埋宜家都唔算好好票房
幾好橋喎
連真實世界都倒帶
冇敵人
Barry allen
但阻住古尼有robin同蝙蝠女
個蝙蝠女好正
蝙蝠俠天煞孤星

搞到蝙蝠女出事
人生瀨野
做配角拍戲瀨野
出game做主角又瀨野
出電影做主角被高層燒埋條片
咁唔一定既ironman 都係衰毒 睇大眾比唔比機會既者

DC冇個好人
其實好多都瀨哂野
係christian bale同robert pattinson正面啲
michael keaton都直接處死埋

自己
戲內人物係,但戲外既漫影視動既batman joker Gordon做主角評價無乜瀨過野。連黑gordon都無事。

但batgirl robin出親都瀨評價,robin被民主投死
唔需要羅賓係主流
波又唔係大
你可以搵埋尼古拉個仔叫咩名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞