[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (43) 我真的已經。。。受夠高達了

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
我係因為百合先追 結果呃鳩我
anew同lockoff鋪墊充足咪玩啦
中途加入過幾集就寫佢扑野再之後就i love u i trust u
呢pair係純粹係比首歌救番
定啲喎,結局狸米會一齊返
直接爆倉唔俾遺言

都算狠
肥仔班手下同d學生打都打咁耐
唔知有冇機會睇到一場精彩嘅boss戰
當年睇00打再生真係睇到起曬雞皮
死前一秒都喺到立flag
成套嘢好兒戲
老實說相信大部分都係期待今集係舞い降りる剣

冇唔緊要,快都其實唔緊要,呢套野特色

但係粗糙而且好似遺忘咗之前嘅成長就好難唔出聲囉

我會咁認為
最尾換返exia嗰下先係最驚喜
目前水星睇落應唔似會有
https://youtu.be/Q12glX2XL4w
趁呢條友未中版權炮之前回味下
唔好對依套嘅機戰太高期望
宜家已經差唔多集集萬策盡
論柒嘅話紫毛呢場柒過suck dick好多
suck dick戰術到最後果吓之前基本上冇咩問題, 起碼打爛古爾架機先
紫毛走去cover suck dick, 佢位置同視野比suck dick 好好多, 古爾靠無人機打交呢點正常事前已經知, 紫毛咁都可以全無防範咁俾d無人機一吓收皮
我一路expect 狸猫係要到大決戰既中後期先上得返風靈…..
https://youtu.be/KuBlY_heum8
仲有接近戰對我有利
我覺得今集好似將幾集既內容擺晒落同一集咁,太趕,明明前十幾集有時間放落節奏較漫既文戲
今集一次過浪費咗一堆角色
古爾上集已經開始變返吳卓羲,今集直接宣告之前鋪墊嘅成長全部作廢

但又要畀佢贏沙迪克
人物刻劃同表現對唔上,睇到好難受
紫毛好似學校排名頭5
其實你睇下集數得返4集
咁你都睇到廿集好撚佩服
做咩咁多人講在狸貓描寫倒退,本身上集都只係講到佢聯想到呀媽,艾莉同米米係為佢好先趕佢走跟返之前狸貓個性格,如果今集佢有咩好主動嘅行動先出奇

我直頭覺得今集咁都未夠,要蘇萊塔有自主意志出擊搵呀媽同米米,應該仲要有一個重要事件先夠
寫得好唔好睇係一件事,睇唔明邊派打邊派係你On9
所以咪話冇唔緊要

不過大河內做原案買咗個保險

就係final boss係老母

就算大哥今話出櫃跟suckdick走都唔會對主線劇情有影響

而且老母一切為Eri而做,Eri只要一句噢卡桑,也咩爹

老母即刻收手都冇人可以屌佢

所以暫時覺得大河內之後點爆炸都唔會差過鐵血

最多會話今話真係搞唔掂咁解

人類總要...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞