[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (43) 我真的已經。。。受夠高達了

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
下格3個"人"
1個死左1個唔死都重傷
淨番1個....
今集中西一話回到解放前

佢哋幾個寫手到底有冇溝通過?

Suckdick我以為佢係出嚟拖延時間,原來佢真心想打柒大哥

大哥仲癲,咁耐以嚟進步咗嘅只係識用chatgpt

最癲係2打1都輸
二力個聲優黎緊做接線
上星期碧姐做左之後今集就……
K島 ptt巴哈呢啲多啲傳統高達fans上

你睇埋噗浪同Twitter過千followers嗰班俾水星吸返嚟嘅考察acc同同人畫師先
全部喪屌緊
今集金毛嗰邊戰力嚴重弱化,古爾嗰部AI已經唔係風靈嗰種咁靈活嘅動作,條女身為排名高嘅駕駛員都畀佢兩下秒咗,有當年電池畀李瘋子浮游炮秒嘅既視感,睇到眼都突
5號
最近呢兩集
可唔可以唔好再畀啲三流編劇掂高達
本畫簿五號執咗,希望有多啲野睇
好想知白毛到底洗唔洗救,下集會唔會自動去返宇宙
同埋最重要狸貓老母落完地球之後下一步會去邊
高達都係咁, 嘉美尤同科而家睇番仲突然
搞到佢哋冇得揾食
今集先叫似高達,佢哋享受左咁耐 俾集我都好公平
其實…我印象中好多膠達既便當都係好hea, 例如………….
有冇人記得馬反揸乍多德卡條友遺言係乜
尊尼條契弟
正常狸明卿直接返工廠搞QZ
金毛本身呢個位置已經畀唔少人mark實啦,仲要葛雷斯利社係聖堂最大嗰條水喉,個選舉好似仲要好似得返一個禮拜唔夠,洗唔洗咁急啊
大哥係衝出嚟先畀金毛串,之前白毛叫佢冷靜隊長又提佢,但係古爾完全冇表現出之前嘅成長,好似返返去頭3集咁
成集畀我感覺就係快快手搞掂哂啲人畀白毛上位繼續老母線
納尼!
借問聲點似高達

Ching享受開鐵血?
點解要救
米米護衛有MS,地球都冇戰力抗衡
古爾+紅色跑車,真係勁,唔得既?

下下同風靈呢D真冠軍級打,所以覺得紅色跑車唔勁。

但對住一般量產機輕鬆秒。係沙迪克可以打到幾下
其實百合fans 同高達廢老都應該係時候和解
兩邊都係劇情冇出現自己expect 睇到嘅嘢就發哂茅

(我自己覺得今集係寫得粗糙但叫做快快手完咗支線劇情,亦都做到俾Suletta, Lauda, 同Space Assembly League入終局一個final push, 中西叫做完成大河內交代嘅任務)
有幸見到肥仔ace渣ms雖然本身隻手痛/傷咗
鐵血睇左S1咋
連呢句都無機會講
咁你學乜人講自己好識高達啊

「今集先叫似高達」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞