[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (43) 我真的已經。。。受夠高達了

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
有一刻以為umb唔洗死,但一見佢秒立flag就知無機,以為5號同佢有好下場
六四冇死人
議會冇講大話
好同意,而且死強化人(類似既野)橋段老土到爆,同主角巧遇高達下集上艦差唔多level, 你整個強化人he 仲有啲驚喜,又可以順手出吓周邊
甲鐵城頭三集勁好睇
然後就仆哂街
Prpr咁多集都唔差
古古駕駛技術勁d 紅機又重甲機動性高 仲有劍bit+ AI屈
係學園出力mode nerf左
suckdick 部機要實戰出力先拆到2個大盾
睇完想買紅機HG了, 會唔會抄貴
狸貓已經好有自信心 (ending係佢帶地球宿一齊救人), 係只差一件事push佢去救米米
完全估唔到嗰下
一路知插滿死旗但仲係想有例外
點知咁嘅情況下一槍爆… 呀呀呀呀呀
今集個題係俾觀眾
成長唔連戲個PART唔係好同意,本身狸貓成長都係由輸左風靈先正式開始,上集明白了唔代表佢識點處理喎 咪就係知道米米同呀媽其實都係想佢好先趕佢走,所以先試正常生活,同時又迷茫係咪就咁就得,最後搞到人去上堂但係個心又唔係度
https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1685878064.A.3C7.html

Ptt 見到
將金毛分析得幾好
佢智商正常過朱古力好多
係差在性格有問題+唔記得轉假名
明明可以鋪得好啲…
嗚嗚
女人累事
嘉尤美插左幾集旗㗎啦
但已經得返四集,Push又用一集
搵米米正常都要講返1 2集
得返1集打老母,會唔會一陣變DH 火星咁得一分鐘打
仲有革命機
金毛智商ok 武力0
朱古力智障 武力100
今集先搵到purpose 其實係合理
但係戲份太少+Petra 死亡flag 寫得比較差搞到觀感麻麻
呢個係真

呢個係恨鐵不成鋼

唔係鐵血個隻屌你都曬時間
直接嘴遁啦
朱古力掉劍已經證明佢原來係重度
集數問題我都同意,佢今集又開多條5號復仇線同SUCK DICK 又推大左個故事格局

但係一單還一單,狸貓係故事發展上係今集表現冇問題喎係屌都應該係屌佢唔早幾集講狸貓輸左風靈
插完旗唔死先過癮架嘛,睇吓可樂君
ノレア
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞