[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (43) 我真的已經。。。受夠高達了

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
dynazenon 係 super robot
佢唔入機戰我都無諗過佢係機戰番
雖然以前連宇宙騎士都入過
天元突破:Am I joke to you?
睇咗幾集棄咗
Mappa玩到咁大,耶穌都難救啦

話就話靠串流冇蝕錢,但冇蝕錢唔等於賺到錢㗎嘛

唔係就唔會手起刀落咗龍哥啦
希望巨人出返兩小時電影版
想入戲院睇
今集啲flag真係老土到震
一路走難一路「有命就要同前輩約會
唔殺你殺邊個
ssss好睇既地方就係佢唔似機人片
因為有呢個前例
30有裝甲版ULTRAMAN都覺得冇問題
因為呢段特登走返去睇嗰幕
i love you i trust you ed一起即刻起曬雞皮
而家呢個真係冇得比
我入嚟就係要睇JK,要幾JK得幾JK
Ssss點入手好
之前都想睇
前面咁多集舖條金毛好似好撚醒咁 好撚多陰謀咁
點知仲柒過鐵血朱古力
魯魯修?
計劃冇完全收皮喎 一部份資產賣咗畀地球 幫宇宙議會聯合畀口實佢郁鳩集團 人又冇死可以笑到最後
點樣柒過朱古力
咁大河內都叫做開機人番既,雖然真係伏多
https://twitter.com/yanase_t/status/1665274331700645888?s=61&t=JMWdqcSA49RZKkzVGgOpiA

Thor UR將來仲有冇戲份
我好鐘意E兩部

鐵騎都算慘前前後後先得四次
唔得啦,細佬D “道德值”都冇幾多

一開波死老豆,大哥失蹤,本來唔係繼承人(唔同老母/仲有比同舍睇唔起),要頂硬上,仲要比人問責。

然后今話,大哥有野瞞住(新高達),大哥殺父,愛人死去。

唔爆炸就有鬼
鐵血沉係因為垃圾劇本
結果新一套繼續係垃圾劇本
係佢角度應該唔知係狸媽係背後搞事,佢以為係古爾做
YouTube有條片
00個feel正好多
又有舖排過阿妮同lock on
清唱完兩句再入beat
R&B咁款
無得比啦
單係00個邊 最尾有裸體聊天室 2個講哂要講既野 anew個大頭由畫面上至下咁跌落去開始播i love you i trust you
個意境圓滿太多
你肯定係skip咗g伏同re:rise
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞