[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (43) 我真的已經。。。受夠高達了

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
5號:講唔切真名
所以由今日開始我真名就係Elan Ceres
好似the origin 馬沙咁
花江又逗多份糧
驚變左鐵血最後幾個shot咁,射死個肥佬就完果種
今集我覺得似當年凱薩衛,啱啱說服完條女就係自己面前俾人殺死
等睇第三季變Mafty
宇宙人嘅過過錯就等我伊蘭黎肅清
肥佬坐得MS 無理由唔親自送返首happy birthday比佢
話時話,見到有人惡搞肥佬ace遇到Mafty三人組, 仲要南瓜舞都有
證明強化人真係兵器嚟
點會 金仔得閒就射下飛彈玩野
某國又成日派軍機挑釁台灣
台灣一旦有事日本菲律賓之類都大鑊

其實我覺得金毛仔映影緊阿爾蓋達
美國佬當時為左對抗蘇聯 係中東訓練左隊武裝組織
結果幫你打完蘇聯 美國又走去擁立死敵猶太人國家以色列
咁咪發動聖戰打返你雙子塔囉

另一方面金毛仔又係憎養大自己既宇宙人入骨
最後綁架返自己老豆 目標想瓦解宇宙人勢力
擒日出屠殺學生劇情 真識玩 又乳滑
點會?

唔係安倍死咗日本都唔會加軍費啦

講緊套野初稿2018年,正式2020年左右,日本人個陣點會理呢啲嘢
要睇下5號癲成點 佢癲嘅主因係norea所以未必會搞四朵金花同肥婆住,norea死嘅近因係金毛同肥佬,遠因就係宇宙議會

再痴啲就應該見高達就發癲
揸高達同接觸揸高達嘅人會傳染精神病

https://youtu.be/gDP4aJ6XoLQ
唔關我地事系列
幾多cost
應該都係2000/2500是但一個
2000即係可能有風靈改2做3000啦
試玩流出情報話係2000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞