[四月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (43) 我真的已經。。。受夠高達了

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
珍寶3, 泰坦3都OK重口味架

連光頭富野, 都唔知自己當年痴佐邊條線, 點解可以寫得出咁撚重口味, 黑暗的劇本.
但正因為當年鐵血仆佐街, 獨角獸3號機先會出現救IP
其實唔係明知。而係佢比人由年番cut 到得番半年,所以d 節奏先奇奇怪怪咁,由其係後半
同macross delta 完全相反,由季番延長到半年
左邊未出可能畀貍貓打老母用,右邊今集雌大鬼拎咗出黎畀雀雀用
佢同蘇菲本身嘅任務就係潛入+屠城
養父始終有利用價值
殺左佢實冇彎轉

btw如果佢坐船直接走佬
大哥渣紅三追擊
諾雷雅斷後比肥佬ko
咁即係直接重演Zeta永遠的科
吓86好撚收得喎
一套動畫吸唔吸引到人睇
係睇觀眾
唔啱口味少人睇即係少眾野啫 未到垃圾

真正垃圾係睇完D人comment "寧願冇睇過 完全浪費時間"
果D先係垃圾 咩罪冠 darling XXX...

G伏至少我睇得明 打得精彩 有情人終成姊弟 睇得巧開心
依家啲歌
死撚左,乜嘢都關鳩佢事咩
型撚到
咁就10幾年
A兩套都係臉癱主角,兩套都係敵方勢力吹到好勁但遇到主角團變傻仔,兩套我都係第一季前半就頂唔順skip 住睇..
地球寮到底會全員生還定臨尾幾集做祭品推狸貓覺醒以為今集起碼整死一半
米米:點解水星係藍色?
AZ第一季睇哂 S2結局前棄左
諗返好彩棄得切

第一季AZ咪又係得頭三集見得人
之後就成日搵件揸唔到機嘅大叔決心上機又PTSD發作
一係就三澤紅毛發下癲
最尾懶係整到臉癱同公主生死未卜咁
第二季開頭已經咩事都冇出番黎
個尾就大家都知咩事 唔講啦
終極撚狗 究極垃圾
點樣柒過朱古力呀

朱古力上宇宙送頭真係送頭

沙迪克今集要出動係因為要護送阿伯走
唔係無腦送頭
而且解除左學院程式都打到55波
加上自己有女女幫手 只係估唔到人地仲多幫手
最後佢知道就算自己輸左議會都會出手

朱古力又留左咩後路比自己同革命軍 佢一死就玩撚完
死曬得番蝙蝠 s2不存在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞