[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
屋漏偏逢連夜雨
球員有入無出仲要傷兩件主力
baka又未出得
干地係意甲點癲法一早知
雖然佢而家發癲某程度係比高層迫到咁

咁可以點 屌佢都於事無補

其實干地而家有幾癲?
摩佬個陣炒Eva, 日撚日屌球證捉鬼
口臭左個幾月先炒啦
而家干地讚下kane一兩句就叫炒
發生左乜撚野事

話炒條友假膠姐
我自己意見就係佢咁樣講野係有問題咁咪屌下
聖人咩屌你老母

睇唔出讚Kane 有咩問題
英超聯連續三季入球20+
除左kane都係得另外四個人做到
以波論波佢實力的確暫時係達達之上
講事實都唔撚比

Btw
熱身賽死用343我都有屌佢啦

咁你就咪撚j morata屌盧卡古啦

kane一樣歐聯含撚,講穩定盧卡古又穩定過morata

老鼠又跳左掣
精神
buu ziyech la diu
無左哥狗馬迪世三
仲要買番黎中前場球員
得個受傷唔用GE藥膏
勝利球迷連熱身賽都唔輸得

輸唔係問題 問題係無form又踢得差

干地呢d意粉教練慣左出勝利11人
上季前面3個 世三 沙皮 柏度, 一個都冇得出
我覺得冇form唔出奇
阿記知100分唔續都唔會想放比車
屌你老母高層食撚屎
勝利球迷連熱身賽都唔輸得

輸唔係問題 問題係無form又踢得差

咁我覺得呢樣球員都有問題 成班個態好似hea住踢咁

心態同對手差好遠 對面好肯走
對拜仁真係散步,對國米好返少少 會逼下
今年當睇下獌鏝爭算啦希望歐聯過到兩關
今年當睇下獌鏝爭算啦希望歐聯過到兩關

過到分組賽先算啦
藥膏同世三復出都唔
知要操幾耐先操得番起
施丹熱身賽三連敗
仲輸比巴
洗唔洗炒
施丹熱身賽三連敗
仲輸比巴
洗唔洗炒

干地係意甲點癲法一早知

其實干地而家有幾癲?
口臭左個幾月先炒啦
發生左乜撚野事

話炒條友假膠姐
聖人咩屌你老母

講事實都唔撚比

Btw

如果佢講野係建基於唔需要理會任何人感受
咁咪得囉
干地表示球隊的陣容很缺乏深度,這讓他很擔心。在北京和新加坡的三場比賽他幾乎沒有輪換的餘地。
干地明確表示車路士幾乎是不可能在下賽季的歐聯能有作為的,球隊和歐洲的頂級球隊差距很大
高華錫plz
高華錫plz

鬼會走咩
干地表示球隊的陣容很缺乏深度,這讓他很擔心。在北京和新加坡的三場比賽他幾乎沒有輪換的餘地。
干地明確表示車路士幾乎是不可能在下賽季的歐聯能有作為的,球隊和歐洲的頂級球隊差距很大

講事實

講事實

干地係意甲點癲法一早知

其實干地而家有幾癲?
口臭左個幾月先炒啦
發生左乜撚野事

話炒條友假膠姐
聖人咩屌你老母

講事實都唔撚比

Btw

如果佢講野係建基於唔需要理會任何人感受
咁咪得囉

morata係小朋友咩 又唔係鬧佢廢柴
如果因為一句說話就冇表現 點做職業球員呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞