[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
留意到有好多fake blue幫柒頭安護航

除左安lan之外,我冇comments
安基本就係進攻終結者,係終結車既進攻
isco勁,有冇機會買黎打右面

咪FF啦

isco 最勁係中間

isco 最勁係中間

挨左都得

右路cup cup cup 時間停頓 過人失敗 黑面慢慢回防

isco 最勁係中間

但皇都唔係放佢打死中間,球員會走位配合,依個邊係問題
世三,柏度都走黎走去啦
新味道好撚勁下 右閘買cancelo有冇得諗

右路cup cup cup 時間停頓 過人失敗 黑面慢慢回防

我已經唔常描述佢邊樣失波法,同拖慢進攻節奏,都係唔好出佢就得
如果買到巴克利 張伯倫同sandro搭多件防中
今次轉會窗都叫做到野了
柏度應該可以打多年既 之後用武神打做佢sub
下年再執右路

有質素既翼鋒
O dembele / Lemar 下年先on market
Rw 換血都要等下年
如果車仔最後買埋Sandro 我都覺得超額完成

其實dembele暫時都只係技術上勁過willian
係vision passing分面我就覺得差唔多, 好多時都係亂嚟

多毛打狂攻數據先有咁勁咋

咁又唔好咁講
如果買到巴克利 張伯倫同sandro搭多件防中
今次轉會窗都叫做到野了
柏度應該可以打多年既 之後用武神打做佢sub
下年再執右路

有質素既翼鋒
O dembele / Lemar 下年先on market
Rw 換血都要等下年
如果車仔最後買埋Sandro 我都覺得超額完成

其實dembele暫時都只係技術上勁過willian
係vision passing分面我就覺得差唔多, 好多時都係亂嚟

多毛打狂攻數據先有咁勁咋

咁又唔好咁講

勁過安is must

isco 最勁係中間

挨左都得

買到先算
chamberlain sanchez isco sandro

買哂會點
干地係咁發功 睇黎真係好撚不滿鳩層
chamberlain sanchez isco sandro

買哂會點

我送20件
買到mahrez 我送佢波衫呀
我已經有心理準備干地今季就走人
曼城個Diaz又入波

祖記佢都可以咁樣做,冇一隊波冇機會
但認真黎講,車今個轉會期係好唔掂,兩個大漏洞既位買唔到人,輪換都買唔到
得前鋒算係買到目標
鏝順到 連stones 史達0兩件垃圾成到才 個新龍開比agger路果球勁到
鏝順到 連stones 史達0兩件垃圾成到才 個新龍開比agger路果球勁到

腳力好撚勁

但認真黎講,車今個轉會期係好唔掂,兩個大漏洞既位買唔到人,輪換都買唔到
得前鋒算係買到目標

Baka都算係買到目標既,只係得一個唔夠
成日有人幫安講說話,
正如以前成日有迷基幫米基講說話
成日有人幫安講說話,
正如以前成日有迷基幫米基講說話

得前鋒算係買到目標

前鋒其實唔算係買到目標,conte成個plan 係for 盧卡古

得前鋒算係買到目標

其實算唔差啦
今個轉會窗暫時都叫駛左大約一億四千萬磅
車仔歷年轉會費排行榜
今個轉會窗有三件係排頭四(達囝第一,baka第三、rudiger第四)
到而家仲傳緊仲會買人
膠層算好肯駛錢

隊波雖然仲有個別位置要執
但買埋Sandro今個轉會窗已經算超額完成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞