[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
其實用妹迪換費蘭尼有冇得諗
psg個基祖維克好似會放
其實用妹迪換費蘭尼有冇得諗

賣撚左去土超啦仲有換費蘭尼返黎把撚咩

依個好野
不過PSG
收到風油王攞三憶買Verratti
高層同干地 今年夏天轉會表現都係0分
干地以個月個言談都好搏炒feel
油王仲黑人憎又死出黎扮好人
都咁多年啦年中都成日做錯決定
你就做好人 最後下場次次都搵領隊落獲

仆街老細 自己扮好人玩9自己員工
收到風油王攞三億買Verratti
成班痴撚哂線 .
洗唔洗換班主?
典解要賣比萬年

條友追住摩狗含

合作過相熟好正常姐 佢又無第transfer request 轟要放棄佢賣佢 搵返舊老細都要比人咒斷腳

我明係摩狗一手將佢帶返黎英超
但真係好唔順

摩佬同馬迪兩單野 呢度d人好矛盾 又話摩佬回塘 馬迪廢哂 去左對家又要淆哂底 都唔知咩心態 馬迪係度個時又屌足佢成季叫人lan 如果你地認為佢係咁撚廢 有對家肯接你d蟹貨唔係應該開心咩 不停搬龍門

你係咪on撚9?
隊波又唔係等錢洗
又未買到人 後備得返新仔
相反馬迪打後備絕對夠班
而家話要賣去競爭對手都仲支持
去驗下個死人腦啦仆街

個問題係干地唔用的話,真係用黎守水機,用50m買個會用既人好過啦,我理撚得獌同祖有冇人,自己齊腳最重要
人地拜仁就買曬德甲d 人去自己隊,我車就賣曬d 人去英超各隊,個個星期睇人鏟草好過癮咩
我想問50M 今時今日買到邊個 雙曼求其出個價都高過你
我係干地真係準備定劈炮

比我都唔會同你係度浪費時間
典解要賣比萬年

條友追住摩狗含

合作過相熟好正常姐 佢又無第transfer request 轟要放棄佢賣佢 搵返舊老細都要比人咒斷腳

但真係好唔順

摩佬同馬迪兩單野 呢度d人好矛盾 又話摩佬回塘 馬迪廢哂 去左對家又要淆哂底 都唔知咩心態 馬迪係度個時又屌足佢成季叫人lan 如果你地認為佢係咁撚廢 有對家肯接你d蟹貨唔係應該開心咩 不停搬龍門

你係咪on撚9?
隊波又唔係等錢洗
相反馬迪打後備絕對夠班
去驗下個死人腦啦仆街

講真 佢唔撚練波
咪雪鳩佢

依個好野
不過PSG

俾人撚就有
典解要賣比萬年

條友追住摩狗含

但真係好唔順

你係咪on撚9?
隊波又唔係等錢洗
相反馬迪打後備絕對夠班
去驗下個死人腦啦仆街

個問題係干地唔用的話,真係用黎守水機,用50m買個會用既人好過啦,我理撚得獌同祖有冇人,自己齊腳最重要

依家人都已經唔夠架喇仲要賣人俾主要對手,真係多撚謝
典解要賣比萬年

條友追住摩狗含

但真係好唔順

你係咪on撚9?
隊波又唔係等錢洗
相反馬迪打後備絕對夠班
去驗下個死人腦啦仆街

以我地高層既動作 又買到邊個呢?
雖然今個夏天干地痴撚左線
但真係唔想冇左佢
佢有能力帶車上另一但顛峰
不過可能高層真係已經簽到中場呢
典解要賣比萬年

條友追住摩狗含

但真係好唔順

你係咪on撚9?
隊波又唔係等錢洗
相反馬迪打後備絕對夠班
去驗下個死人腦啦仆街

咁你咪ON9 點解唔買到先放人 人又未必買到 仲要難好人幫對手
馬迪又唔係無市場

我不如信阿簽到lemar, 利簽到keita
馬達盧卡古馬迪

講左幾個月,仲ff

我不如信阿簽到lemar, 利簽到keita

呢樣真

今晚official veratti+kryxxxxxxk
馬迪真係25仔黎
幾多錢都唔放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞