[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
夏殺特依賴症都存在左幾季,但始終仲未搞得掂,最pk摩佬賣走左曬d明明可以核心既人

右路柒左已經好多年

其實右路有栢度好左好多 左右平衡左好多

最主要問題係攻中位,有馬達/迪布尼已經無敵,加埋個盧卡古係前面既話,根本冇得輸

嗰時三核好似係太多核心?
反而而家世三都傷埋就冇晒核心

本身世三夾mata 好地地,係摩佬要出Oscar,之後入埋安,聽落三條友好勁,咪又係靠世三
夏殺特依賴症都存在左幾季,但始終仲未搞得掂,最pk摩佬賣走左曬d明明可以核心既人

其實都係得迪布尼

馬達輸囝 見晒頂,沙拉當時打得差無可能夾硬比佢上

馬達見頂但仲係好勁,來季依然係曼聯主力

見哂頂就賣係咩道理?
世三而又夠見頂啦,賣埋佢吖笨

馬達 做核心對住鏝城當年條肉腸逼搶中場屎都無得食

真心想球隊更上一層樓真係唔應該用mata

但而家車仔有邊個創造力好得過馬達

對上3季英超冠軍都已經證明唔需要一個cam去贏

照你咁講,我夠可以話對上兩季已證明歐聯冠軍都有cam

其實都係得迪布尼

馬達輸囝 見晒頂,沙拉當時打得差無可能夾硬比佢上

見哂頂就賣係咩道理?

咪玩啦
個問題係摩狗賣走唔瞓,馬達,舒仔
留低ock, 柒頭 呢啲垃圾呀

摩狗特別鐘意啲巴西工兵
硬係覺得今次季前賽死因唔係實力,
係班仆街根本冇態,唔知係心理定生理,
連傳波,迫搶同回防呢三樣戰術要求都冇哂,
買唔買到人都要搞掂個更衣室佢

根本以加班正選未夠班
都唔明點解清之前仲
可以咁有信心係無左世三
根本隊波就唔夠班

近兩場友賽失左五球,
條中後場就係你講唔夠班既上季奪冠陣容,
好明顯係狀態影響表現,
定係你真心覺得國米人腳贏我地成班波
都賣撚左差唔多三,四季啦,
仲講呢班走左既做乜鳩,
摩狗留低既垃圾都清剩安姐
班正選反省下啦 點會比國米咁輕易搓鬆你自己隊波
班細既出到黎心態仲好過你地 逼到國米打唔返組織上半場
再係咁開季無眼睇
安快啲lan啦 武神打出左陣已經屌打你條垃圾

見哂頂就賣係咩道理?

上季車仔其實都係贏個夏殺特,同利記蘇牙果季差d拎英超差唔多

所以證明左贏英超係唔需要所謂既組織力

執好防守同有個超巨前場就夠

唔講李城嗰季
車狗拎英超嗰兩季係因為夏神做埋cam 個位姐
再對上mc 拎,斯華咪係打cam 做creat chance 嗰個囉

右路柒左已經好多年

其實右路有栢度好左好多 左右平衡左好多

最主要問題係攻中位,有馬達/迪布尼已經無敵,加埋個盧卡古係前面既話,根本冇得輸

中場卡巴簡迪掃

見哂頂就賣係咩道理?

皇馬贏歐聯就係因為分別棄用2個攻強守弱既cam

ozil,james

isco 呢?
唔好以為放佢去RW 位佢嘅工作就唔係CAM 工作先得㗎

根本以加班正選未夠班
都唔明點解清之前仲
可以咁有信心係無左世三
根本隊波就唔夠班

近兩場友賽失左五球,
好明顯係狀態影響表現,

只係講前場3條友同摩西法比
成場都唔知踢左d咩出黎

見哂頂就賣係咩道理?

上季車仔其實都係贏個夏殺特,同利記蘇牙果季差d拎英超差唔多

所以證明左贏英超係唔需要所謂既組織力

執好防守同有個超巨前場就夠

其實連破大巴呢d戰術都唔需要有攻中,
主流打法都係用兩邊側擊,
一味靠俾直線既攻中都開始淘汰啦
都賣撚左差唔多三,四季啦,
仲講呢班走左既做乜鳩,
摩狗留低既垃圾都清剩安姐

因為賣走果d 正正係依家想找果d

根本以加班正選未夠班
都唔明點解清之前仲
可以咁有信心係無左世三
根本隊波就唔夠班

近兩場友賽失左五球,
好明顯係狀態影響表現,

成場都唔知踢左d咩出黎

冇撚預過安同亞衣會有咩化學作用,
係法比同條後防災難級表現先最撚慶

根本以加班正選未夠班
都唔明點解清之前仲
可以咁有信心係無左世三
根本隊波就唔夠班

近兩場友賽失左五球,
好明顯係狀態影響表現,

成場都唔知踢左d咩出黎

冇撚預過安同亞衣會有咩化學作用,
係法比同條後防災難級表現先最撚慶

azp 都開始唔穩先令人心酸
法國我開親果2場love post都係西波
我都係繼續開了
直至打破西波為止
有樣嘢想問
點解當初沙皮同干地唔啱
發生咩事

皇馬贏歐聯就係因為分別棄用2個攻強守弱既cam

ozil,james

isco 呢?
唔好以為放佢去RW 位佢嘅工作就唔係CAM 工作先得㗎

isco攻強守弱?

你望下佢防守數據幾撚勁先得架

再皇馬長踢433,你覺得可以放馬達落中場掃蕩?

咁就係球員能力問題而唔係cam 問題啦
你只能夠話防守弱嘅cam 會俾人淘汰而唔係cam 呢個位
有樣嘢想問
點解當初沙皮同干地唔啱
發生咩事

見你問左三次都無人答
1. 季初 哥斯達示意想被換出,干地堅持留佢係場上
已經唔岩嘴形
2. 冬季轉會窗,哥斯達想去中超,同一時間同體能教練不和,但當時正值13連勝
哥斯達本人on fire, 干地同球會都留住哥斯達
結果條撚屌下半季就一直鳩踢
3. 完季 干地sms哥斯達話佢已經唔係球會既計劃入面
哥斯達事後向傳媒公開呢件事
關係正式決裂
睇下皇馬點打啦,中場護波分波2閘快速overlap 屈對面渣,有幾可係搵個cam出黎迎波打先?

除非你勁到恩尼斯達同施丹美斯咁咪可以囉

根本依家Cam個位置就可有可無,一係好似祖記下體會咁打輔鋒

一係就轉433踢 左右cm

我覺得今時今日仲j 馬達既人太念舊

因為皇人人都做到playmaker 呀嘛
cam 對於轉邊放直線同cool 波都好有用
但我必需承認,而家大趨勢係用全能中場居多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞