[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
今場輸波干地責任都大
(1)為打343夾硬將達子打邊(屌就算佢夾硬將lkk打邊都死啦 )
(2)將moses放左翼衛(今季作客獌同上場輸波都睇得出佢打左翼衛既效果奇差都仲要死用 )

而家個陣容係無左世三、藥膏
但而家干地拎住而家手上班兵可以做得好d

陣容係無佐 馬迪 世三 柏度 3個上季主力
baka踢成點冇人知
死攬343 問題係唔夠中場打352
成日話電欺踢防中
但干地要求既防中可能有唔同
例如企位問題 > interception,
如果兩個一齊狗沖搶波咁咪冇人封位補位
熱身賽其實都係試陣多
依加試下kante加法比既343 work唔work
試下柒頭ayi morata開季會點
翼衞人員不足既解決方法都試過
重點係買人啦屌
sandro補左, 100 fun補右
巴克利補攻右面

根本干爹唔係死攬現有球員
而係唔夠人用
開灑口都唔買人
垃圾車高層
Conte says Morata has to improve his physical condition to fit with his idea of football, but the player is working well. #CFCTour

技術係唔錯既 好過得世三hold波

達子大局觀、進攻意識正頭隊中超班
好多時拎住個波都做到野,策劃到攻勢
反而阿衣就真係有少少見底
佢除左好似坦克車咁沖沖沖同射門個腳
佢係前面做唔到支點既工作
好多波俾到佢都斷晒/帶死左個波/剩係識回後

你又話Michy好過lkk
Ayi 同安
有得睇就睇埋佢啦 相信開季果陣就坐係後備
出武神打都唔出安

一定唔會
Ayi 同安
有得睇就睇埋佢啦 相信開季果陣就坐係後備
出武神打都唔出安

一定唔會

Conte is a willian big fan
下場kante+法比會點比阿中場搶死
唔知係咪戰術d 波去哂西安果面 基本上出都係垃圾波

今場安肯定唔係最差
法比、cahill差過佢啦
法比而家個態同前季摩佬破地獄個季差唔多
中場hold唔到波、派唔到牌、防守無速度
仲衰過今季下半季既馬迪

明明自己之前仲係度吹奏michy
Conte says Morata has to improve his physical condition to fit with his idea of football, but the player is working well. #CFCTour

技術係唔錯既 好過得世三hold波

達子大局觀、進攻意識正頭隊中超班
好多時拎住個波都做到野,策劃到攻勢
反而阿衣就真係有少少見底
佢除左好似坦克車咁沖沖沖同射門個腳
佢係前面做唔到支點既工作
好多波俾到佢都斷晒/帶死左個波/剩係識回後

你又話Michy好過lkk

Lkk都係得沖沖沖
你睇佢係熱身賽對鍠疤都係
一搵條友迫佢+將中場中收番後少少壓縮d空位
Lkk都即時無左作用
Lkk個身型掩蓋好多弱點 講真佢腳法都麻麻
如果殺龍霸仲係到 中場都多d choice

今場安肯定唔係最差
仲衰過今季下半季既馬迪

仲有Michy d死人球霸心態好唔得
Lkk個身型掩蓋好多弱點 講真佢腳法都麻麻
如果殺龍霸仲係到 中場都多d choice

馬迪條契弟一定要留
阿狗新買個kxxxxxx幾勁

今場安肯定唔係最差
仲衰過今季下半季既馬迪

成撚日一野就射埋去

我地好快有sandro

Conte:moses lwb still better than him
Ayi十足十pro club啲濕9
一味掛住遠射入世界波

Conte:moses lwb still better than him

今場安肯定唔係最差
仲衰過今季下半季既馬迪

佢都叫球霸心態?
防守肯去迫肯去搶
今場係前綫跑動算多啦
暫時係能力所限仲未做到支點姐
根本唔係干地9排
係班波真係無人可用,所以佢先要試下球員可唔可以打唔同既位置

今場安肯定唔係最差
仲衰過今季下半季既馬迪

佢都叫球霸心態?
防守肯去迫肯去搶
今場係前綫跑動算多啦

成撚日浪射已經仆哂街啦 40幾碼無角度都要射
Ayi十足十pro club啲濕9
一味掛住遠射入世界波

今場唯一亮點就係比人吹走個球,佢同哥狗真係差幾皮...某程度我覺得控波仲差過哥狗

今場安肯定唔係最差
仲衰過今季下半季既馬迪

佢都叫球霸心態?
防守肯去迫肯去搶
今場係前綫跑動算多啦

下下有波到腳就射都唔可以球霸心態
根本唔係干地9排

agger,唔通摩西打左貪得意
根本唔係干地9排

將世界其中一個身價最貴既中鋒當翼用真係唔知咩玩法黎
咁鍾意試
不如下場試下卡吐打中鋒
可能效果仲正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞