[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
蘇蘭基入波

算啦,車仔本身都沒咩比過機會他,一隊好似都沒上過陣
社區盾好似係跟fa cup個package

但fa Cup比樂視拎左但無錢比轉播費好似

之後好似無線拎左

咁係咪即係無視又黎多場全港直播垃圾車點比牙狗羞辱

免費直播親都係西波黎
已經打定豬數

之後好似無線拎左

免費直播親都係西波黎
已經打定豬數

真 我果日都係唔睇了 費事西

之後好似無線拎左

免費直播親都係西波黎
已經打定豬數

經過前季既訓練
近呢幾場西波濕濕碎啦
willlan
肯出70m比蛆未
干爹係有責任 但係最大責任都係班高層啦
要買既人又買唔到
要買既人又買唔到

叫干地收下把口先啦
我係高層都覺佢麻鳩煩

之後好似無線拎左

又阿叻
干地不嬲就唔係D咩善男信女
要買既人又買唔到

叫干地收下把口先啦
我係高層都覺佢麻鳩煩

前日又口痕去串熱刺,有d摩狗既感覺

玩心理戰牙
鏝城又係好勁,前中後場大換血,可以用足10年

雙曼熱猁個中前場都好後生 車仲妹下妹板凳深度又唔夠
實力又唔夠年紀又偏大

實力又唔夠年紀又偏大

Are u sure?
Baka 22歲
Rudiger 24歲
達達 24歲
夏神 26歲
Kante 26歲
卡吐 24歲
亞衣 23歲

如果干地換血成功車仔隊波都可以用好耐

之後好似無線拎左

免費直播親都係西波黎
已經打定豬數

真 我果日都係唔睇了 費事西

Pedro應該可以出番黎?
干地似係啲買唔到人就發脾氣走嗰種人
干地似係啲買唔到人就發脾氣走嗰種人

呢排係咁出來9up都唔知係咪博炒

實力又唔夠年紀又偏大

Are u sure?
Baka 22歲
Rudiger 24歲
達達 24歲
夏神 26歲
Kante 26歲
卡吐 24歲
亞衣 23歲

其實你係唔係唔識字講緊中前場 柏度30 柒頭29
法比31 以3個都唔知玩到幾耐 係翼鋒位得世三
又夠班又比較後生

實力又唔夠年紀又偏大

Are u sure?
Baka 22歲
Rudiger 24歲
達達 24歲
夏神 26歲
Kante 26歲
卡吐 24歲
亞衣 23歲

其實你係唔係唔識字講緊中前場 柏度30 柒頭29
法比31 以3個都唔知玩到幾耐 係翼鋒位得世三
又夠班又比較後生

咁老實講 今次派青數果堆除左超人同卡吐其他都係中前場
我覺得我地係得番條右路要換一換血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞