[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
手執50m 買咩中埸好呢

仲有成個月先完轉會窗 慢慢黎啦

干地解約金

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題
買左人頂馬迪都唔應該放俾獌

20m 30m的話就梗係唔得啦,但如果50m full pay,我又覺得冇咩問題
攞住50m,到時車自己可以再增兵

樂觀過樂觀蛇

車根本唔係唔夠錢買人 條數又唔似意甲個d受fffp限制住 拎到50m基本上肯報價實買到人 問題係高層係接受唔到有買貴無買錯呢樣野 佢地唔會肯買貴過佢估值嘅球員

Fifa?

咁多弱智既,又撐高層又乘
係唔係放summer holiday放到傻左
呢一刻有人好過有錢啦
袋50m落袋把托咩

如果係咁諗 干地就應該報左價先再放dc啦 咁快講定叫人走把撚咩

而家講番有鬼用

佢一禁做已經大把人屌啦
講佢on9左都唔得?

干地

唔係呢個問題
買左人頂馬迪都唔應該放俾獌

20m 30m的話就梗係唔得啦,但如果50m full pay,我又覺得冇咩問題
攞住50m,到時車自己可以再增兵

樂觀過樂觀蛇

車根本唔係唔夠錢買人 條數又唔似意甲個d受fffp限制住 拎到50m基本上肯報價實買到人 問題係高層係接受唔到有買貴無買錯呢樣野 佢地唔會肯買貴過佢估值嘅球員

Fifa?

咁多弱智既,又撐高層又乘
係唔係放summer holiday放到傻左

佢地買到達子已經心滿意足 講經咩

干地解約金

希sir已經準備就緒
我係干地真係準備定劈炮
真係好唔樂觀 崩盤味濃
典解要賣比萬年

條友追住摩狗含

合作過相熟好正常姐 佢又無第transfer request 轟要放棄佢賣佢 搵返舊老細都要比人咒斷腳

我明係摩狗一手將佢帶返黎英超
但真係好唔順

摩佬同馬迪兩單野 呢度d人好矛盾 又話摩佬回塘 馬迪廢哂 去左對家又要淆哂底 都唔知咩心態 馬迪係度個時又屌足佢成季叫人lan 如果你地認為佢係咁撚廢 有對家肯接你d蟹貨唔係應該開心咩 不停搬龍門

你係咪on撚9?
隊波又唔係等錢洗
又未買到人 後備得返新仔
相反馬迪打後備絕對夠班
而家話要賣去競爭對手都仲支持
去驗下個死人腦啦仆街
吾王又未出得 中場得返Kante+法比 ,本身3個已經唔多夠
殺龍霸都無埋
留名馬迪去到獌踢到曉飛
所以話女人真係唔識波睇場辯論就知
高層同干地 今年夏天轉會表現都係0分
干地以個月個言談都好搏炒feel
油王仲黑人憎又死出黎扮好人
都咁多年啦年中都成日做錯決定
你就做好人 最後下場次次都搵領隊落獲
典解要賣比萬年

條友追住摩狗含

合作過相熟好正常姐 佢又無第transfer request 轟要放棄佢賣佢 搵返舊老細都要比人咒斷腳

但真係好唔順

摩佬同馬迪兩單野 呢度d人好矛盾 又話摩佬回塘 馬迪廢哂 去左對家又要淆哂底 都唔知咩心態 馬迪係度個時又屌足佢成季叫人lan 如果你地認為佢係咁撚廢 有對家肯接你d蟹貨唔係應該開心咩 不停搬龍門

你係咪on撚9?
隊波又唔係等錢洗
相反馬迪打後備絕對夠班
去驗下個死人腦啦仆街

放馬迪俾獌=幫普巴起飛
所以話女人真係唔識波睇場辯論就知

今次係油王話賣
典解要賣比萬年

條友追住摩狗含

但真係好唔順

你係咪on撚9?
隊波又唔係等錢洗
相反馬迪打後備絕對夠班
去驗下個死人腦啦仆街

放馬迪俾獌=幫普巴起飛

黑白大肉腸
仲有咩中場可以買
我真係屌你老母
仲有咩中場可以買

我地大把錢
諗清楚先好買
準備下季做16弟 之後星散未

到時油王開心啦攬住西女人同黑人同個爛鬼6萬人球場
過世
見到班高層做野真係㷫過火屎
仲有咩中場可以買

我地大把錢
諗清楚先好買

仲有成個月

到時油王開心啦攬住西女人同黑人同個爛鬼6萬人球場
過世

6萬人球場踢英冠 真係唔敢想像了
仲有咩中場可以買

我地大把錢
諗清楚先好買

仲有成個月

仲有大把選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞