[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
大笨柒鍾在偷笑
馬達盧卡古馬迪

仲有迪布尼solanke沙拉

施治 查跑巴

Cech true blue
我係高層見你干地咁鳩屎麻煩真係理鳩你想簽咩人

次序係鳩層閪 之後干地先嘈喎

咁訊息單野係干地唔岩既
俾條撚屌單單打打左成年
俾佢hijack埋都未夠
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

等睇人屌你而家轉會窗完咗喇咩你又知唔會買?
我係高層見你干地咁鳩屎麻煩真係理鳩你想簽咩人

次序係鳩層閪 之後干地先嘈喎

Kane單野好明顯係干地100%問題
幫你高價簽左前鋒幾日後就咁講

條友追住摩狗含

合作過相熟好正常姐 佢又無第transfer request 轟要放棄佢賣佢 搵返舊老細都要比人咒斷腳

我明係摩狗一手將佢帶返黎英超
但真係好唔順

摩佬同馬迪兩單野 呢度d人好矛盾 又話摩佬回塘 馬迪廢哂 去左對家又要淆哂底 都唔知咩心態 馬迪係度個時又屌足佢成季叫人lan 如果你地認為佢係咁撚廢 有對家肯接你d蟹貨唔係應該開心咩 不停搬龍門

你係咪on撚9?
隊波又唔係等錢洗
又未買到人 後備得返新仔
相反馬迪打後備絕對夠班
而家話要賣去競爭對手都仲支持
去驗下個死人腦啦仆街

個問題係干地唔用的話,真係用黎守水機,用50m買個會用既人好過啦,我理撚得獌同祖有冇人,自己齊腳最重要

咁你咪ON9 點解唔買到先放人 人又未必買到 仲要難好人幫對手
馬迪又唔係無市場

都話係要買左人放matic之後仲要再買人
根本干地d行為係on79
咁都可以護航
手執50m 買咩中埸好呢

拎來買樓收租好過啦
一陣又買埋d巴西柒頭 睇撚到火滾
其實干地只係打343既摩狗

我覺得應該請施丹。佢都係時候出黎挑戰自己

不如你去啦老鼠,但係我驚你溝通唔到
無端端連個領隊都反埋
又要有成績 又要買賣得岩 又唔俾趕麻煩友走 依家連講野都要得體要過晒所有球迷 唔怪得無個可以做得長
俾條撚屌單單打打左成年
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

個時7月都未到點同而家已經返英國等開操 抽水過主啦
無端端連個領隊都反埋
又要有成績 又要買賣得岩 又唔俾趕麻煩友走 依家連講野都要得體要過晒所有球迷 唔怪得無個可以做得長

簽完morata幾日後就公開話自己買前鋒就會買kane咁都唔屌得
俾條撚屌單單打打左成年
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

個時7月都未到點同而家已經返英國等開操 抽水過主啦

上個po有人講完轉會窗仲有成個月
無端端連個領隊都反埋

簽完morata幾日後就公開話自己買前鋒就會買kane咁都唔屌得

雖然行為on9 但我覺得純粹一句咁講下
無咩需要放到咁大
唔係反領隊但是其是非其非佢今個夏天講既野根本就有問題
其實干地只係打343既摩狗

我覺得應該請施丹。佢都係時候出黎挑戰自己

請我轟名宿
買VIDAL ok?
無端端連個領隊都反埋

無咩需要放到咁大

條友直情講到領隊講野唔需要理球員點諗
無端端連個領隊都反埋

事實就係佢熱身賽帶得差
On99 whatsapp叫人lan
Morata加盟後幫kane劣鳩
做咁多on9嘢屌下都唔得
無端端連個領隊都反埋

無咩需要放到咁大

條友直情講到領隊講野唔需要理球員點諗

呢句有講?邊到睇番?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞