[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
熱身賽帶得差都係理由
啱啱拎完聯賽冠軍
新一季未開波就炒
炒你老味咩炒
係炒都係過唔到死亡十一月先啦

唔支持干地lan
不過點都要屌下佢
老實講 要屌干地d言論既話上季第一季已經要屌啦
串9哥狗曼城洗錢論 果陣成班唔屌
依加講口就無限放大黎屌 仲叫佢躝
你屌2句咪算囉 洗唔洗好似痴哂線咁
仲有熱身賽試陣輸左都好過正賽先輸啦
干地上季輸完利阿之後都識執 我唔信佢睇唔出咩問題
干地係意甲點癲法一早知
雖然佢而家發癲某程度係比高層迫到咁

咁可以點 屌佢都於事無補

其實干地而家有幾癲?
摩佬個陣炒Eva, 日撚日屌球證捉鬼
口臭左個幾月先炒啦
而家干地讚下kane一兩句就叫炒
發生左乜撚野事

死攬三柒幾場衰左都即改343
我都信干地識執 但再champ多次就無咩可能
干地係意甲點癲法一早知

其實干地而家有幾癲?
口臭左個幾月先炒啦
發生左乜撚野事

話炒條友假膠姐
我自己意見就係佢咁樣講野係有問題咁咪屌下
聖人咩屌你老母
一季就已經經炒conte
一季就已經經炒conte

得一條友話炒你就將佢講既野搬埋去其他人度
不如搵撚仔派清負責轉會
睇人準又sick ball有無得諗
勝利球迷連熱身賽都唔輸得
同埋我想講企係高層立場應該好唔妥干地
佢未必可以好似摩狗咁去到16位都唔炒
哥9就實唔用架啦 同隻濕尻前鋒攤牌都要屌?
讚下隔離隊兩句又起晒鋼
而家好明顯係干地有心教 高層無心搞
哥9就實唔用架啦 同隻濕尻前鋒攤牌都要屌?
讚下隔離隊兩句又起晒鋼
而家好明顯係干地有心教 高層無心搞

買完新前鋒幾日就讚咩心態

死攬三柒幾場衰左都即改343
我都信干地識執 但再champ多次就無咩可能

老實講係依加d人手佢出安同Moses 都無可口非
始終諗唔到有咩人可以出 所以要快d買人頂
如果話轉陣352 我地依加得kante一個防中又唔夠人
轉4後衛陣都唔覺得有咁既能力

屌佢兩句言論係合情理 追住黎屌都當發洩 叫佢lan既真係搞撚笑
lkk畀獌hijack定主動放matic畀獌柒D

比人hijack完再主動放matic比人最撚柒
干地係意甲點癲法一早知

其實干地而家有幾癲?
口臭左個幾月先炒啦
發生左乜撚野事

話炒條友假膠姐
聖人咩屌你老母

睇唔出讚Kane 有咩問題
英超聯連續三季入球20+
除左kane都係得另外四個人做到
以波論波佢實力的確暫時係達達之上
講事實都唔撚比

Btw
熱身賽死用343我都有屌佢啦

輸唔係問題 問題係無form又踢得差

系牙xd
干地係意甲點癲法一早知

其實干地而家有幾癲?
口臭左個幾月先炒啦
發生左乜撚野事

話炒條友假膠姐
聖人咩屌你老母

睇唔出讚Kane 有咩問題
英超聯連續三季入球20+
除左kane都係得另外四個人做到
以波論波佢實力的確暫時係達達之上
講事實都唔撚比

Btw
熱身賽死用343我都有屌佢啦

唯有希望佢比返上年轉343果種氣勢返黎
唔好摩狗上身咁係咁9up
下場冇摩西 應該會推azp上前 用超人打中堅
不過前面有柒頭安 中間有法比打防中
果然英超慈堂個名唔係浪得虛名
點解高層咁鐘意搞鳩啲教練

輸唔係問題 問題係無form又踢得差

咁我覺得呢樣球員都有問題 成班個態好似hea住踢咁

AGGER
今個熱身賽新既又未打得/夾熟 又有好多舊既打唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞