[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Sky Sources: Manchester United are close to signing midfielder Nemanja Matic from Chelsea.

The deal should be done in the next few days after Juventus gave up on signing the 28-year-old.

祖狗又點會放Sandro
乜撚野轉會操作黎架你老母西
係得我地班高層咁坐定粒六實簽到人咁
俾條撚屌單單打打左成年
俾佢hijack埋都未夠
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題
買左人頂馬迪都唔應該放俾獌

20m 30m的話就梗係唔得啦,但如果50m full pay,我又覺得冇咩問題
攞住50m,到時車自己可以再增兵

增條春咩 閪女人攬住啲錢過世

閪女人:我拎黎炒油下季就又有2億幾買人
乜撚野轉會操作黎架你老母西

護級球會係咁上下
屌你老母個個話想走就俾佢走
咁撚樣仲得掂既
想去邊就去邊
club >player 啦屌
Sky Sources: Manchester United are close to signing midfielder Nemanja Matic from Chelsea.

The deal should be done in the next few days after Juventus gave up on signing the 28-year-old.

祖狗又點會放Sandro

講真 放比兩邊條氣都係唔順 祖當年有錢90m買斜恩 無錢即比大盜20m 玩埋d乞衣手段借 邦老師開到50m都唔放過黎 辛度又開到60m都唔放 報價馬迪又肯定低獌起碼20m以上 兩邊條條都唔順寧願放比價高者得啦 除非有第三隊報價姐
俾條撚屌單單打打左成年
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題

20m 30m的話就梗係唔得啦,但如果50m full pay,我又覺得冇咩問題

增條春咩 閪女人攬住啲錢過世

閪女人:我拎黎炒油下季就又有2億幾買人

下年 2億 All in 基沙文不是夢
呢一刻有人好過有錢啦
袋50m落袋把托咩
俾條撚屌單單打打左成年
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題

呢一刻有人好過有錢啦
袋50m落袋把托咩

如果係咁諗 干地就應該報左價先再放dc啦 咁快講定叫人走把撚咩
賣馬迪=一出一入 仲要賣俾獌 而baka9月先出得 又未買到人頂
即係季初用f4+k7等死
肯賣其實係咪好事近

樂觀d諗

賣馬迪=一出一入 仲要賣俾獌 而baka9月先出得 又未買到人頂
即係季初用f4+k7等死

今次真係好大獲
呢一刻有人好過有錢啦
袋50m落袋把托咩

如果係咁諗 干地就應該報左價先再放dc啦 咁快講定叫人走把撚咩

而家講番有鬼用
呢一刻有人好過有錢啦
袋50m落袋把托咩

而家講番有鬼用

佢一禁做已經大把人屌啦
講佢on9左都唔得?
俾條撚屌單單打打左成年
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題

樂觀過樂觀蛇
係咪之前順手send埋message俾馬狗
肯賣其實係咪好事近

個頭近就有份
俾條撚屌單單打打左成年
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題

樂觀過樂觀蛇

車根本唔係唔夠錢買人 條數又唔似意甲個d受fffp限制住 拎到50m基本上肯報價實買到人 問題係高層係接受唔到有買貴無買錯呢樣野 佢地唔會肯買貴過佢估值嘅球員

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題

樂觀過樂觀蛇

車根本唔係唔夠錢買人 條數又唔似意甲個d受fffp限制住 拎到50m基本上肯報價實買到人 問題係高層係接受唔到有買貴無買錯呢樣野 佢地唔會肯買貴過佢估值嘅球員

咁有啲咩中中係值50m實力而又市場上買到 買唔到不如留翻matic打後備 點解要放俾獌
手執50m 買咩中埸好呢

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題

樂觀過樂觀蛇

Fifa?
手執50m 買咩中埸好呢

回購查路巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞