[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
比約你又唔續
又同我趕走dc
又話咩kane先係1st choice前鋒
我係高層見你成績差少少就郁鳩你

唔知點解佢近排係咁做9upper
仲係咁評論熱狗

Kane單野其實我唔知佢做乜咁講出來
你話messi cron呢d神枱球員都話

仲要岩岩買左達囝就咁講

正常應該包返句咩達子今季會好過kane之類先岩
反干

出波出得靚已經夠晒屈機

除左全盛疤狗之外基本上所以公認強隊都係有技術既燒味隊黎
依家重,當年既獌,13拜仁其實一樣屈2邊斬波

依家我地2隻wb一個慢一個廢,比唔到support前場

右路孖寶掛住撚波都唔撚出波
鍠隊波咁屈就係除左中堅之外
幾乎個個位都出到波

其實摩西踢得咁閪唔多唔少關柒頭安事

柏度在場時佢多數會拉返入中間禁區頂讓條邊路比摩西走

但柒頭安自己走埋落條邊度玩後腳,2條友塞係係條邊度打飛機射唔出之後比人逼甩

柒頭安好撚仆街

柒頭安根本都唔知想點只會企係個波兩個波位以內
永遠無諗住幫手走位

球王緊係要拎個波黎自己做
比約你又唔續
又同我趕走dc
又話咩kane先係1st choice前鋒
我係高層見你成績差少少就郁鳩你

呢幾場熱身賽盡顯智慧 摩西右邊打唔掂呀 轉你去左邊先
達仔唔打正前轉型去打左邊先 超越左摩佬將攻中新星米雞轉型防中嘅水平 用件70m嘅球員終極改造
熱身賽出新仔唔係點都比15-20分鐘以上球員踢 係87分鐘亞衣時間換出黎 一換就6件
踢走沙皮狗咪踢走佢
個個轉會窗都話要走
邊個留佢邊個就係鬼
踢走沙皮狗咪踢走佢
個個轉會窗都話要走
邊個留佢邊個就係鬼

踢走沙皮係好合理 職業態度紀律差到震
柏度下星期係咪出得返,有他起碼有返個突破點
出波出得靚已經夠晒屈機

幾乎個個位都出到波

但柒頭安自己走埋落條邊度玩後腳,2條友塞係係條邊度打飛機射唔出之後比人逼甩

柒頭安好撚仆街

willian係度個陣moses係唔知自己應該走咩位
出波出得靚已經夠晒屈機

幾乎個個位都出到波

柒頭安好撚仆街

柒頭安根本都唔知想點只會企係個波兩個波位以內
永遠無諗住幫手走位

球王緊係要拎個波黎自己做

睇得出willian唔知想點 Moses又唔知想點
所以2個無腦既唔可以一齊打一條路

無咁快出得

柏度唔係突破點黎

佢都係靠意識走位搵食,但你搵佢上腳主攻應該仲柒過柒頭安

摩狗個陣咪咁做

無咁快出得

星期二training好似已經可以帶mask出席
阿狗0:1
踢走沙皮狗咪踢走佢
個個轉會窗都話要走
邊個留佢邊個就係鬼

沙皮職業態度差
又得半季好波
踢走佢係遲早既事

無咁快出得

出得啦
踢走沙皮狗咪踢走佢
個個轉會窗都話要走
邊個留佢邊個就係鬼

成日話佢幾勁幾勁,鬼唔知咩?但一支成日Jam彈嘅槍有撚用咩
仲未知baka係咪可以提升到我轟既攻防 今季好博
打343 雙翼衛都唔識出波真係好撚屌鬼
willian>>>>>perisic
打343 雙翼衛都唔識出波真係好撚屌鬼

343靠兩邊做波 但今場兩條路都做唔到野
都要出343
踢走沙皮狗咪踢走佢
個個轉會窗都話要走
邊個留佢邊個就係鬼

成日話佢幾勁幾勁,鬼唔知咩?但一支成日Jam彈嘅槍有撚用咩

冇心踢個陣又唔搶點又尻帶
咁快又唔記得
踢走沙皮狗咪踢走佢
個個轉會窗都話要走
邊個留佢邊個就係鬼

沙皮職業態度差
又得半季好波
踢走佢係遲早既事

到依家都竟然仲有人覺得趕走佢係唔岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞