[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

熱身賽姐 不過支持佢躝落後備

買到人替佢先算

唔洗買
Azp落rwb
魯迪加右CB

咁左邊就唔用得牙朗,2邊都無突破打撚死前面3個

所以sandro 100m 200k/wk人工都要買到

依家唔係睇個球員咩
我覺得都就開季 我地買唔到機會好大

個機會大到其實我地應該要追下其他目標

所以咪話幾錢人工都要吸引到sandro過黎

條巴西狗睇落唔似其他同鄉咁恨錢
好想知點解高層坐定粒六咁簽硬Alex Sandro

每個禮拜都會有新聞話車有信心簽到

擔泥佬果時又係講到實食無痴牙
干地比多幾錢肉緊打多兩個電話
啦擔泥佬同盧卡古比摩狗同哥狗
打個電話就無左

打個電話就無左

干地吸引力點都唔及呢兩個
係達仔先當佢神咁拜

打個電話就無左

論球壇地位同對球員既吸引力
干地拍馬都追唔上佢地
再加上必須承認車路士唔係一隊咁吸引既球隊
https://www.youtube.com/watch?v=ykmQtVY3FLQ
Antonio Rudiger vs Inter

https://www.youtube.com/watch?v=stQUiE06SIg

Alvaro Morata vs Inter

唔敢睇達達果條片

我就係睇到呢D新聞
再加上又無新聞話車仔追其他目標
先有咁既諗法

似同lkk一樣玩拖延戰

我就係睇到呢D新聞
再加上又無新聞話車仔追其他目標
先有咁既諗法

似同lkk一樣玩拖延戰

LKK無得唔離隊 一定要轉
但sandro有得揀留隊

退步左,一開頭踢wb起碼單對單都落到底

依家變左回傳達人

買到人替佢先算

唔洗買
Azp落rwb
魯迪加右CB

依家唔係睇個球員咩

而家係祖記唔肯放多過球員唔肯黎

係咪蛆未搵到人頂所以遲遲唔放呢
https://www.youtube.com/watch?v=ykmQtVY3FLQ

https://www.youtube.com/watch?v=stQUiE06SIg

唔敢睇達達果條片

迪加第一場黎講不過不失

依家變左回傳達人

買到人替佢先算

唔洗買
Azp落rwb
魯迪加右CB

依家唔係睇個球員咩

個球員又唔係遞咗transder request
做乜要搵人頂?

唔敢睇達達果條片

迪加第一場黎講不過不失

其實幾好

打個電話就無左

論球壇地位同對球員既吸引力
干地拍馬都追唔上佢地
再加上必須承認車路士唔係一隊咁吸引既球隊

所以佢更加要比多幾錢肉緊
之前盧卡古都講過干地打完
比佢一次就無再溝通摩狗就
瘋狂打比佢
Lan 而家係負價值

罰球: 有Luiz 、阿朗
加上佢好耐冇入過

助攻 : 唔好講話助攻,而家係進攻終結者

Workrate : 以前就workrate 王,而家散步球王咁

完全lan 得
要買到Sandro個難度在於
個球員可以留隊
車路士唔係一隊真係咁撚吸引既球隊

依家變左回傳達人

買到人替佢先算

唔洗買
Azp落rwb
魯迪加右CB

依家唔係睇個球員咩

根本就無替代品

唔好以為祖記係濕鳩先得架

你講一個市場上可以買到有潛力可以即刻頂sandro既lb比祖記聽下

有既不如講比我地知
我地買呢件咪算
今場唯一安慰得迪加真係唔錯
D長傳幾好j
一句講哂 唔覺得最後會買到Sandro
話luiz罰球勁既應該都係印象球迷黎

一季先得一球
牙朗就真係好啦
岩腳射既球球都近磅
[qu ote]
話luiz罰球勁既應該都係印象球迷黎

一季先得一球
牙朗就真係好啦
岩腳射既球球都近磅[/quote]
唔係中柱就靚波
已經零期望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞