[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
musonda同以前背迪斯一樣,過人就勁,但永世唔會創造到咩直接入球機會

射波無腳頭,過完人爆唔甩人,傳波又係無力水

其實同A查一樣
但換轉係自己青訓就猛咁j
musonda同以前背迪斯一樣,過人就勁,但永世唔會創造到咩直接入球機會

有你咁講就放心了
今次asia tour絕對係以失敗告終
[qu ote]
話luiz罰球勁既應該都係印象球迷黎

一季先得一球
牙朗就真係好啦
岩腳射既球球都近磅

唔係中柱就靚波 [/quote]
上季射3腳兩球中柱一球入波
命中率高到

仲要有單堅尼地事件
兵又練唔到仲要柒多獲

主力Pedro 傷左,又關公災難,又曝露前場弱點

過完人佢都唔知要做乜咁
下星期有無baka?
下星期有無baka?

主力Pedro 傷左,又關公災難,又曝露前場弱點

咁都仲唔明
英超16弟前奏黎
下星期有無baka?

成隊都無精打采
希望靠baka果種氣勢激勵下
成隊個精神面貌同baka好似格格不入咁
季初冇世三 藥膏
真係冇眼睇

有你咁講就放心了

咁講即係2隻腳完全冇力量可言
成隊個精神面貌同baka好似格格不入咁

外國講波佬話佢地個樣好攰,話好似係練波太chur, 開場就腳軟...
成隊最撚唔掂就係兩邊wb
準備睇出閘脫腳
成隊最撚唔掂就係兩邊wb

經過摩狗個季已經覺得除左降班無野可以再差
接受到
翼閘都無傳中無切入
對進攻變化好致命
做唔到任何威脅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞