[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Conte out
原來做緊法冠盃
如果買到巴克利 張伯倫同sandro搭多件防中
今次轉會窗都叫做到野了
柏度應該可以打多年既 之後用武神打做佢sub
下年再執右路

有質素既翼鋒
O dembele / Lemar 下年先on market
Rw 換血都要等下年
如果車仔最後買埋Sandro 我都覺得超額完成

其實dembele暫時都只係技術上勁過willian
係vision passing分面我就覺得差唔多, 好多時都係亂嚟

差好遠啦左右腳都好熟 出波又好
最重要後生佢10年

出波嘅話pulisic一定好過佢,vision真係唔得,有時我都睇到屌曬老母

又如何 安係扭唔到入去做助攻
Dembele做到 你睇到屌老母
但係更加多人睇到覺得佢好勁
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
O dembele / Lemar 下年先on market
Rw 換血都要等下年

係vision passing分面我就覺得差唔多, 好多時都係亂嚟

最重要後生佢10年

出波嘅話pulisic一定好過佢,vision真係唔得,有時我都睇到屌曬老母

要vision 好就買Lemar 啦
黑馬達
不過講突破能力就o dembele 勁好多
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
Rw 換血都要等下年

最重要後生佢10年

唔好再提契仔安條撚樣啦 佢執番個腦先番黎踢波啦
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
Rw 換血都要等下年

最重要後生佢10年

係勁同有potential
但有時真係會鳩嚟
不過佢可以上半場鳩嚟好廢
下半場就黐曬線做功臣
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
Rw 換血都要等下年

最重要後生佢10年

要vision 好就買Lemar 啦
黑馬達
不過講突破能力就o dembele 勁好多

兩個都好難買
屌你alves勁撚到 個罰球
On99踢右翼

照你咁講,我夠可以話對上兩季已證明歐聯冠軍都有cam

皇馬贏歐聯就係因為分別棄用2個攻強守弱既cam

ozil,james

isco 呢?
唔好以為放佢去RW 位佢嘅工作就唔係CAM 工作先得㗎

isco攻強守弱?

你望下佢防守數據幾撚勁先得架

再皇馬長踢433,你覺得可以放馬達落中場掃蕩?

咁就係球員能力問題而唔係cam 問題啦
你只能夠話防守弱嘅cam 會俾人淘汰而唔係cam 呢個位

咁事實係有防守既cam都會比人放落Cm
球場上容納唔到無防守既cam

根本戰術上唔需要有cam既存在,你攻既時候cm一個上一個落已經可以有2個cam

我反而係覺得戰術上用全能中場
而嗰一個攻勢邊個走到去cam 個位,嗰個人就係cam

唔係發動進攻就係攻中咖
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
Rw 換血都要等下年

無記錯forsberg下季都on market
依d睇下高層會唔會試下出手同人搶了

Keita下年48m
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
Rw 換血都要等下年

多毛打狂攻數據先有咁勁咋
根本唔係干地9排
係班波真係無人可用,所以佢先要試下球員可唔可以打唔同既位置

將世界其中一個身價最貴既中鋒當翼用真係唔知咩玩法黎
咁鍾意試
不如下場試下卡吐打中鋒
可能效果仲正

又唔夠人用,又要比morata落場拎狀態
咁都唔撚得
明明自己先話過morata係鍠有打過左翼

打雙前鋒都得既其實

打352雙前鋒
陣式上冇問題
但係你要諗下咁到時邊個拉邊拉空位
左邊如果 Alonso 去拉
依 Alonso 速度 人哋一個反擊攻左路我哋即刻玩完
右邊就 lan
16 弟既影子黎啦
干地已經係咁出聲叫西女人買人 最尾買唔到隨時自己走人
Willian Out

Sandro 同翼

Sandro 同翼

中場

Sandro 同翼

左閘 中場中後備 右翼衛 前鋒
今年偷到前4,歐聯8強已經超級收貨
達仔好撚水
巴爾真係廢到仆街 爆又爆唔到 射又垃圾
達仔好撚水

佢做左啲咩令你覺得水
isco勁,有冇機會買黎打右面
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
Rw 換血都要等下年

多毛打狂攻數據先有咁勁咋

人唔笑狗都吠啦
比柒頭安主攻 柒得仲應
留意到有好多fake blue幫柒頭安護航
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞