[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
咁嘅deal都簽
閪女人迷摩?

獌出嘅價同人工一定高過祖 西女人呢d生意人點會做蝕本生意
呢次唔撚明油王點解肯俾佢轉會去獌 又唔係好似cech呢d幾朝元老 又唔係無其他球會有興趣 俾佢返去跟摩狗打唔打得返起唔知 淨係知lkk事件+條仆街摩狗上季怨婦式追擊我地就勢成水火

祖記真係唔想要咩
咁多球會淨係得車咁ON9 未買到人就賣人 仲要賣俾主要對手
干地又要出黎講野
善堂一樣
1415印左馬迪
原來fake blue黎
咁多球會淨係得車咁ON9 未買到人就賣人 仲要賣俾主要對手

未買人先賣人就成立嘅 賣比對家就好多隊都有 由其是意大利 有d球員可以踢過哂祖 雙米蘭 例如派路
俾條撚屌單單打打左成年
俾佢hijack埋都未夠
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題
買左人頂馬迪都唔應該放俾獌

20m 30m的話就梗係唔得啦,但如果50m full pay,我又覺得冇咩問題
攞住50m,到時車自己可以再增兵
俾條撚屌單單打打左成年
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題

20m 30m的話就梗係唔得啦,但如果50m full pay,我又覺得冇咩問題

增兵..笑屎人XD
1415印左馬迪
原來fake blue黎

True mou
幫條撚樣講說話都要死全家
俾條撚屌單單打打左成年
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題

其他球會見到車仔個後備名單根本唔會50m放個一線球員俾你啦,咁既人腳唔㩒住搶等幾時
咁嘅deal都簽
閪女人迷摩?

賣馬迪比獌
祖仲點會放sandro比我地
俾條撚屌單單打打左成年
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題

增兵..笑屎人XD

如果真係傳聞嘅50m 賣去獌好過祖d乞衣價啦 肯定又借加buyout clause 又分期 大盜單野仲比祖撚唔夠咩 出d西價同你祖好撚fd咩平比你 sandro 邦老師又唔見放過黎玩下
俾條撚屌單單打打左成年
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題

增兵..笑屎人XD

我重來冇諗過賣matic唔買人
因為買人替matic都只係補番個位,根本唔夠人
咁嘅deal都簽
閪女人迷摩?

賣馬迪比獌
祖仲點會放sandro比我地

根本點都唔撚放過黎
證明高層真係on9 買比獌
又一個我轟唔賣垃圾
熄燒馬迪波衫時間又到

我有一件

X2
但未至於想燒

有無人想睇我燒?

我有佢波衫

肯賣其實係咪好事近
肯賣其實係咪好事近

樂觀d諗
Sky Sources: Manchester United are close to signing midfielder Nemanja Matic from Chelsea.

The deal should be done in the next few days after Juventus gave up on signing the 28-year-old.

肯賣其實係咪好事近

果陣同沙皮狗反面以為簽硬lkk
俾條撚屌單單打打左成年
再送埋最後一塊俾佢
英超冠軍🤣

真係好on9

要賣都買左人先賣啦

唔係呢個問題

增條春咩 閪女人攬住啲錢過世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞