[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
一開ig就見到車青訓幫人地隊入波
我地仲on99咁
我已經有心理準備干地今季就走人

祖記佢都可以咁樣做,冇一隊波冇機會
但認真黎講,車今個轉會期係好唔掂,兩個大漏洞既位買唔到人,輪換都買唔到
得前鋒算係買到目標

前鋒佢想要lkk啊
morata已經是plan b

硬係有d人唔肯承認lkk係top target

承唔承認又點
最後佢都去左49000
向前看啦
我地仲on99咁

絲打
我地仲on99咁

絲打

我地仲on99咁

絲打

又自爆
我地仲on99咁

絲打

又曲線自爆
我地仲on99咁

絲打

我巴
咪推啦
咪推啦

Ok
lan啦屌
踢少個都唔想留柒頭
鏝獌痢入哂局 今年到我地做6弟

前鋒其實唔算係買到目標,conte成個plan 係for 盧卡古

我又唔係咁睇,干地帶祖記3連霸其實都冇話用高大衝撞型前鋒,反而佢要個hold波打補合既(迪維斯果位),另外果個就打速度,morata始終要打番正前位先試到效果

30m不了

當時果陣,佢都唔係必然正選

迪維斯不知幾撞得

迪維斯 + 落難迪
中場就維度 + Pogba
成個中前場都係拎黎撞既
中場體力法踢法我認同,中場我地都有baka,kante,只係你睇番當時祖記前鋒打法,前線去波好多時唔係靠衝撞推入禁區
tevez好撞得同死纏爛打,但係壓迫巴時候用,但佢過人唔係用依招

1.鏝
2.獌
3.熱
4.猁
5.阿
6.軌

hi c打,1q how much

我日日係車天放自拍都唔信我係巴打?

1.鏝
2.獌
3.熱
4.猁
5.阿
6.愛
7.軌

1.鏝
2.獌
3.熱
4.猁
5.阿
6.愛
7.韋
8.軌
我已經有心理準備干地今季就走人

祖記佢都可以咁樣做,冇一隊波冇機會
但認真黎講,車今個轉會期係好唔掂,兩個大漏洞既位買唔到人,輪換都買唔到
得前鋒算係買到目標

前鋒佢想要lkk啊
morata已經是plan b

硬係有d人唔肯承認lkk係top target

承唔承認又點
最後佢都去左49000
向前看啦

就係要承認左先可以向前看,唔好一味打飛機覺得買唔到更好再唔承認班仆街高層有幾撚廢

你點知lkk係plan a?
我都唔知邊個係plan a同b,或者係c
我只係知morata要做costa上年hold波等中場上黎支援依樣野,應該適合
睇落下腳法上比哥斯達好,應該唔會成日扭唔過人冇左個波
又嘈
買左人咪算囉
無買人就底屌姐

1.鏝
2.獌
3.熱
4.猁
5.阿
6.軌

踢到上兩場咁,我怕第6都冇

1.鏝
2.獌
3.熱
4.猁
5.阿
6.軌

踢到上兩場咁,我怕第6都冇

係6,不過係16
又嘈
買左人咪算囉
無買人就底屌姐

而家係一換一咋
DC > MORATA
MATIC > BAKA
AKE > 迪加
板凳完全無加深過
又嘈
買左人咪算囉
無買人就底屌姐

而家係一換一咋
DC > MORATA
MATIC > BAKA
AKE > 迪加
板凳完全無加深過

唔講仲以為matic走左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞