[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
根本唔係干地9排
係班波真係無人可用,所以佢先要試下球員可唔可以打唔同既位置

將世界其中一個身價最貴既中鋒當翼用真係唔知咩玩法黎
咁鍾意試
不如下場試下卡吐打中鋒
可能效果仲正

足球小將 健威 守守下龍轉打前鋒
莫拉達係蛆最後一季都成日打翼
根本唔係干地9排

咁鍾意試
不如下場試下卡吐打中鋒
可能效果仲正

又唔夠人用,又要比morata落場拎狀態
咁都唔撚得
明明自己先話過morata係鍠有打過左翼
可唔可以用返馬迪2 3場 頂住先
f4+kante真係唔撚掂 依加係連防中後備都冇
唔是反安不過ching回應左willian>佩利錫未😤
根本唔係干地9排

咁鍾意試
不如下場試下卡吐打中鋒
可能效果仲正

又唔夠人用,又要比morata落場拎狀態
咁都唔撚得
明明自己先話過morata係鍠有打過左翼

打雙前鋒都得既其實

阿衣勁過lkk 柒頭勁過佩利錫

佢無視
70m買人翻黎,就系為左一個35m嘅前鋒傳波!尼啲系咩玩法⋯⋯
唔知係咪戰術d 波去哂西安果面 基本上出都係垃圾波

今場安肯定唔係最差
法比、cahill差過佢啦
法比而家個態同前季摩佬破地獄個季差唔多
中場hold唔到波、派唔到牌、防守無速度
仲衰過今季下半季既馬迪

明明自己之前仲係度吹奏michy

仲有Michy d死人球霸心態好唔得

佢都叫球霸心態?
防守肯去迫肯去搶
今場係前綫跑動算多啦
暫時係能力所限仲未做到支點姐

下下有波到腳就射都唔可以球霸心態

桂神上身咁,拎到波就諗住四十多碼腳面拉弓轉身射個三分波,你估你史尼達咩
講真安正選60分鐘換武神打 mose果位比tomori打多d
Musonda good

得罪講句
Perisic都係下半場車仔要谷上d進攻
後防多左空位先屈到速度
上半場未輸球on9 12碼之前
佢俾摩西撚到佢一棟都無個陣你又唔吹奏下摩西

得罪講句
後防多左空位先屈到速度

想問下大家係咪睇緊同一場波

得罪講句
後防多左空位先屈到速度

好似係摩西被人撚多d 唔係卡吐 上半場一早輸左
摸閪撚人都講得出=.=
不過派精都係冇否認willian>>>>perisic
其實如果右邊識出波既話,我唔覺得達仔踢左翼有問題,咪當佢係靠左既輔鋒囉

問題係右邊果兩條友都出唔到波

得罪講句
後防多左空位先屈到速度

好似係摩西被人撚多d 唔係卡吐 上半場一早輸左

上半場未輸球12碼之前係守得唔差wor
不過輸完之後
下半場開波國米第一個攻擊已經嚇到瀨屎
不過派精都係冇否認willian>>>>perisic

派清眼光毒到 可以睇到今場摩西撚佩利錫
自然睇得出柒頭勁過佩利錫好多
其實如果右邊識出波既話,我唔覺得達仔踢左翼有問題,咪當佢係靠左既輔鋒囉

問題係右邊果兩條友都出唔到波

去到中段azp打右閘,即刻多番幾腳傳中有番啲威脅
法國ocebb開始追擊干爹
法國ocebb開始追擊干爹

事實佢成個tour做既野都好唔尋常
Kane單野我唔明點解無乜迴響
屌你買完新前鋒冇耐就走去含對家前鋒條撚
快撚啲買隻勁翼+sandro 再求其執兩隻萬能插
btw安lan是常識吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞