[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
出波出得靚已經夠晒屈機

除左全盛疤狗之外基本上所以公認強隊都係有技術既燒味隊黎
依家重,當年既獌,13拜仁其實一樣屈2邊斬波

依家我地2隻wb一個慢一個廢,比唔到support前場

其實準少少斬遠柱畀我屈右閘都已經可以有威脅
出波出得靚已經夠晒屈機

右路孖寶掛住撚波都唔撚出波
鍠隊波咁屈就係除左中堅之外
幾乎個個位都出到波
LAN 真係快啲lan 啦
是但係英超中下遊執個進攻球員都好過佢
例如西咸既lanzini
出波出得靚已經夠晒屈機

幾乎個個位都出到波

咩人咩角度都斬到埋去 仲有阿朗屈搶點
玩燒味其實都唔係話要太靚,
最主要係用黎破密集,引走班後防球員,
依家係成日斬埋d柒波,完全唔撚到位
玩燒味其實都唔係話要太靚,
最主要係用黎破密集,引走班後防球員,
依家係成日斬埋d柒波,完全唔撚到位

以幾場根本傳中都無咩
出波出得靚已經夠晒屈機

幾乎個個位都出到波

其實摩西踢得咁閪唔多唔少關柒頭安事

柏度在場時佢多數會拉返入中間禁區頂讓條邊路比摩西走

但柒頭安自己走埋落條邊度玩後腳,2條友塞係係條邊度打飛機射唔出之後比人逼甩

柒頭安好撚仆街

屌得好啊 摩西唔係啲細膩既球員 空間愈大就愈好 佢個lan仲去右邊爭飯食

另外 lan特別唔鐘意摩西禁 唔死位都唔比佢
出波出得靚已經夠晒屈機

幾乎個個位都出到波

其實摩西踢得咁閪唔多唔少關柒頭安事

柏度在場時佢多數會拉返入中間禁區頂讓條邊路比摩西走

但柒頭安自己走埋落條邊度玩後腳,2條友塞係係條邊度打飛機射唔出之後比人逼甩

柒頭安好撚仆街

柒頭安根本都唔知想點只會企係個波兩個波位以內
永遠無諗住幫手走位
經過摩狗個季已經覺得除左降班無野可以再差
接受到

無前4都應該會炒

雲加都未炒la
希望天父爸爸接走柒頭安
經過摩狗個季已經覺得除左降班無野可以再差
接受到

無前4都應該會炒

站係高層角度應該覺得干地係煩西黎
講左好多次摩西嘅問題 早排都仲有一大堆撐摩西 又話右翼衛唔洗買 跟手就話azp掉去打右翼衛咪得 今場見到azp係唔適合打呢個位未 駁腳企定定斬腳波防守係ok嘅 問題係進攻方面係做唔到翼衛嘅工作
比約你又唔續
又同我趕走dc
又話咩kane先係1st choice前鋒
我係高層見你成績差少少就郁鳩你
比約你又唔續
又同我趕走dc

唔知點解佢近排係咁做9upper
仲係咁評論熱狗
比約你又唔續
又同我趕走dc

conte係鬼
比約你又唔續
又同我趕走dc

仲係咁評論熱狗

Kane單野其實我唔知佢做乜咁講出來
你話messi cron呢d神枱球員都話
比約你又唔續
又同我趕走dc

Kane單野 身為我轟都覺得on99

仲要好似摩狗上身咁去串鳩熱狗
反干
比約你又唔續
又同我趕走dc

仲係咁評論熱狗

Kane單野其實我唔知佢做乜咁講出來
你話messi cron呢d神枱球員都話

仲要岩岩買左達囝就咁講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞