[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
鏝城又係好勁,前中後場大換血,可以用足10年

雙曼熱猁個中前場都好後生 車仲妹下妹板凳深度又唔夠
實力又唔夠年紀又偏大

Are u sure?
Baka 22歲
Rudiger 24歲
達達 24歲
夏神 26歲
Kante 26歲
卡吐 24歲
亞衣 23歲

如果干地換血成功車仔隊波都可以用好耐

其實你係唔係唔識字講緊中前場 柏度30 柒頭29
法比31 以3個都唔知玩到幾耐 係翼鋒位得世三
又夠班又比較後生

咁老實講 今次派青數果堆除左超人同卡吐其他都係中前場
我覺得我地係得番條右路要換一換血

中場中都要換血啦 法比真係好撚廢打中場中
又無活力 干地仲話今季會比上季出得更加多
睇完以3場 真係不了
如果買到巴克利 張伯倫同sandro搭多件防中
今次轉會窗都叫做到野了
柏度應該可以打多年既 之後用武神打做佢sub
下年再執右路

實力又唔夠年紀又偏大

Are u sure?
Baka 22歲
Rudiger 24歲
達達 24歲
夏神 26歲
Kante 26歲
卡吐 24歲
亞衣 23歲

又夠班又比較後生

睇完以3場 真係不了

咪講左Baka 同 kante都後生😅
你估baka出得番法比仲有正選咩

實力又唔夠年紀又偏大

Are u sure?
Baka 22歲
Rudiger 24歲
達達 24歲
夏神 26歲
Kante 26歲
卡吐 24歲
亞衣 23歲

又夠班又比較後生

睇完以3場 真係不了

如果法比要出得多
真係只可以打攻中位搭2件防中
唔係真係收皮
所以要留matic/買多件防中
右路今次轉會應該執唔到架啦
等下次轉會啦

實力又唔夠年紀又偏大

Are u sure?
Baka 22歲
Rudiger 24歲
達達 24歲
夏神 26歲
Kante 26歲
卡吐 24歲
亞衣 23歲

又夠班又比較後生

睇完以3場 真係不了

之後又如何呀佢兩個打足成季咩 點都要買多個
藥膏以d傷膝青年我都唔希望見到佢一週三賽
好易出事
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
O dembele / Lemar 下年先on market
Rw 換血都要等下年
如果車仔最後買埋Sandro 我都覺得超額完成
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
O dembele / Lemar 下年先on market
Rw 換血都要等下年

無記錯forsberg下季都on market
依d睇下高層會唔會試下出手同人搶了
Conte: "If ambitions are to fight for the title or try to win the Champions League, you must buy expensive players"

"Otherwise you continue to stay in your level." #CFC

快手啦屌

實力又唔夠年紀又偏大

Are u sure?
Baka 22歲
Rudiger 24歲
達達 24歲
夏神 26歲
Kante 26歲
卡吐 24歲
亞衣 23歲

又夠班又比較後生

睇完以3場 真係不了

之後又如何呀佢兩個打足成季咩 點都要買多個

後備就後話啦
起碼正選中場中路干地都叫執好左
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
Rw 換血都要等下年

今季入到前四先再諗下季 你下季前四都無
幾有質素都輪唔到你買
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
Rw 換血都要等下年

今季入到前四先再諗下季 你下季前四都無
幾有質素都輪唔到你買

關咩事 你有錢就買到人架啦
我地趺到10咪又買到kante
阿去踢歐霸咪又買到人
最緊要睇你有冇心去買架姐
利夠有前四 咪又係買唔到vvd同keita
咩年代 仲講有前四先買到人
明明干地黎果時都冇咁多嗲
做乜最近多野講到咁 係咪真係想逼高層買多d人
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
Rw 換血都要等下年

其實dembele暫時都只係技術上勁過willian
係vision passing分面我就覺得差唔多, 好多時都係亂嚟
Conte: "If ambitions are to fight for the title or try to win the Champions League, you must buy expensive players"

"Otherwise you continue to stay in your level." #CFC

快手啦屌

佢肯定唔會留係車耐
明明干地黎果時都冇咁多嗲
做乜最近多野講到咁 係咪真係想逼高層買多d人

似係

Danilo我地都有心架 最後點?

Walker Mendy
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
Rw 換血都要等下年

係vision passing分面我就覺得差唔多, 好多時都係亂嚟

差好遠啦左右腳都好熟 出波又好
最重要後生佢10年

冇睇皇馬波 但擔泥佬果時睇d直播post比人屌撚到飛起
如果真係買到係咪真係岩用架
用60分嘅人頂50分嘅人其實冇意思

冇睇皇馬波 但擔泥佬果時睇d直播post比人屌撚到飛起
如果真係買到係咪真係岩用架
用60分嘅人頂50分嘅人其實冇意思

講進攻佢最少高摩西一班先啦
今次轉會窗都叫做到野了
下年再執右路

有質素既翼鋒
Rw 換血都要等下年

差好遠啦左右腳都好熟 出波又好
最重要後生佢10年

出波嘅話pulisic一定好過佢,vision真係唔得,有時我都睇到屌曬老母
夏殺特依賴症都存在左幾季,但始終仲未搞得掂,最pk摩佬賣走左曬d明明可以核心既人

其實都係得迪布尼

馬達輸囝 見晒頂,沙拉當時打得差無可能夾硬比佢上

馬達見頂但仲係好勁,來季依然係曼聯主力

見哂頂就賣係咩道理?
世三而又夠見頂啦,賣埋佢吖笨

馬達 做核心對住鏝城當年條肉腸逼搶中場屎都無得食

真心想球隊更上一層樓真係唔應該用mata

但而家車仔有邊個創造力好得過馬達

代馬達個個係奧斯卡條垃圾 依家已經去埋中超
事後咁睇賣咗mata創造力仲差咗

代舒仔嗰條垃圾影都無埋 死返去意甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞