[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
DonkeysOut
@dchelsea89

呢條友twitter

Willian alonso cahill係咪輪左條友老母

1 dribble into nowhere rw & lose ball
true

對上3季英超冠軍都已經證明唔需要一個cam去贏

照你咁講,我夠可以話對上兩季已證明歐聯冠軍都有cam

皇馬贏歐聯就係因為分別棄用2個攻強守弱既cam

ozil,james

isco 呢?
唔好以為放佢去RW 位佢嘅工作就唔係CAM 工作先得㗎

isco攻強守弱?

你望下佢防守數據幾撚勁先得架

再皇馬長踢433,你覺得可以放馬達落中場掃蕩?

咁就係球員能力問題而唔係cam 問題啦
你只能夠話防守弱嘅cam 會俾人淘汰而唔係cam 呢個位

咁事實係有防守既cam都會比人放落Cm
球場上容納唔到無防守既cam

根本戰術上唔需要有cam既存在,你攻既時候cm一個上一個落已經可以有2個cam

我反而係覺得戰術上用全能中場
而嗰一個攻勢邊個走到去cam 個位,嗰個人就係cam
硬係覺得今次季前賽死因唔係實力,
係班仆街根本冇態,唔知係心理定生理,
連傳波,迫搶同回防呢三樣戰術要求都冇哂,
買唔買到人都要搞掂個更衣室佢

根本以加班正選未夠班
都唔明點解清之前仲
可以咁有信心係無左世三
根本隊波就唔夠班

近兩場友賽失左五球,
條中後場就係你講唔夠班既上季奪冠陣容,
好明顯係狀態影響表現,
定係你真心覺得國米人腳贏我地成班波

只係講前場3條友同摩西法比
成場都唔知踢左d咩出黎

冇撚預過安同亞衣會有咩化學作用,
係法比同條後防災難級表現先最撚慶

azp 都開始唔穩先令人心酸

其實熱身賽為左提升球員狀態
贏輸都唔係重點
但最慶係睇唔到干地個方向

以達囝為例
要俾佢拎態
點解唔俾佢同亞衣各踢半場中鋒or 試踢兩前鋒陣
而係不斷叫達囝踢翼
睇下皇馬點打啦,中場護波分波2閘快速overlap 屈對面渣,有幾可係搵個cam出黎迎波打先?

除非你勁到恩尼斯達同施丹美斯咁咪可以囉

根本依家Cam個位置就可有可無,一係好似祖記下體會咁打輔鋒

一係就轉433踢 左右cm

我覺得今時今日仲j 馬達既人太念舊

因為皇人人都做到playmaker 呀嘛
cam 對於轉邊放直線同cool 波都好有用
但我必需承認,而家大趨勢係用全能中場居多

咁至少馬達唔係帶領車更上一層樓既人。

所以上年我一早講左幾多錢都好都應該要搶普巴,搶唔到就應該推龍虎切上位一樣

一個有絕對身體質素兼技術既球員係如屈機

龍虎切連精宮都未打得掂,再者條友肯跑多兩步先同講
社區盾咩台播?

屌你老母又免費直播?
睇下皇馬點打啦,中場護波分波2閘快速overlap 屈對面渣,有幾可係搵個cam出黎迎波打先?

所以上年我一早講左幾多錢都好都應該要搶普巴,搶唔到就應該推龍虎切上位一樣

我覺得vision 都好緊要
龍虎切都爭緊呢樣嘢
摩迪就係一個好例子,身體麻麻,但vision 同技街超班,當然佢防守都好積極

有普巴搭干提 呢條中場線真係j撚死
而且最少可以惡4-5年

而且最少可以惡4-5年

要守就出多個馬迪,要攻就出法比

根本強弱隊都食晒,一個頂級全能中場可以改變成隊波既架構令一齊戰術變得簡單

有pogba直頭可以唔使踢3後衛

所以我好認同你一點
就係摩狗一走,真係搵到個名帥接49000
一定好撚屈機
希望下季有前四+歐聯16強就好
隊波要執都要多幾個轉會窗

而且最少可以惡4-5年

根本強弱隊都食晒,一個頂級全能中場可以改變成隊波既架構令一齊戰術變得簡單

所以我好認同你一點
一定好撚屈機

當今世上只有龍虎切可上普巴level

都係個句,技術有得練,身體質素無得呃

依點都係我傾向支持盧卡古多過莫拉達既原因

190高但係又靈活技術又唔錯又傳到波真係無幾多個
希望佢生生性性比心機踢
希望下季有前四+歐聯16強就好
隊波要執都要多幾個轉會窗

而家人腳開季一定頂唔住熱狗

而且最少可以惡4-5年

所以我好認同你一點
一定好撚屈機

當今世上只有龍虎切可上普巴level

都係個句,技術有得練,身體質素無得呃

依點都係我傾向支持盧卡古多過莫拉達既原因

190高但係又靈活技術又唔錯又傳到波真係無幾多個
希望佢生生性性比心機踢

盧卡古失敗極有個譜啦
切切真係心態累事
希望精工有人屌醒佢
Alonso looks like he's tryna fucking pout with no lips the spastic

馬達比摩狗踢左去獌之後果幾年一直都係雞肋
佢最高鋒係喺車狗渡過左
而家既馬達根本冇野可以值得j
5:2
靜鷹鷹有無啲轉會消息可以話我知
5:2

下場有山狗應該都差唔多
講起青訓,n年前又係吹到好勁果個麥伊治蘭,好似未夠18歲已經踢過歐聯,但之後好似消失左,係咪已經沒踢波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞