[高層方加]車迷屌到西女人完轉會討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
山狗搞咁耐都未轉 會唔會真係搞到下季free 走
今年英超頭一二名應該係曼市雙雄之爭,曼城勁到癲,車仔連個Form都未定到

高層夠膽就hijack
丹狗勁到 雖然個人好賤

高層夠膽就hijack

爺爺都唔會放俾我地啦
今年英超頭一二名應該係曼市雙雄之爭,曼城勁到癲,車仔連個Form都未定到

鏝城頭一二就梗 但獌就真係得個樣
我今日係唔係登陸左太陽?
Alex sandro

鏝城頭一二就梗 但獌就真係得個樣

我地對今朝隊曼城真係會456
Alex sandro

比着你睇左呢幾場熱身賽 仲黎唔黎
Alex sandro

熱身賽啫 想當年v92 個352 熱身賽J到d 獌一地都係 結果
Alex sandro

見到都走夾唔抖啦 黎護級咩
Alex sandro

He will save us
Come on you BLUES! Let's fight for relegation!
#CFC #BLUES #Relegate
Come on you BLUES! Let's fight for relegation!

肯買人未阿屌

肯買人未阿屌

仲唔買人真係等護級啦屌

肯買人未阿屌

仲唔買人真係等護級啦屌

16弟
can I speak to 高層
寧願專心聯賽
咁既陣容根本唔夠3線比賽
人黎呀,有冇人呀
聽日好開工喇你班仆街
寧願專心聯賽
咁既陣容根本唔夠3線比賽

專心聯賽都未必有前四
Alex sandro

He will save us

佢都好大機會黎唔到
#KTBFFH
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞