SONY CEO:希望培育出像瑪利歐一樣的IP

688 回覆
662 Like 31 Dislike
薩爾達都有過唔少黑歷史只可以話sony on9
PS3個時好用心做,

老實講唔差過瑪利奧,由其第二集勁好玩多元化

係之後唔知點解無再推落去

PS5個隻同第三集都唔錯,但明顯無PS3頭兩集咁好玩。

而且咁耐先出一隻
Mario 勁撚到部主機落後一代都好賣過你,Sony 你算撚數啦
sony仲有日本遊戲工作室?如何培育
佢每隻IP都不停推進
Zelda仲要新一代神作
淨係嗰陣Mario隻暴力足球都勁多人玩
patapon同捉馬騮
This?
隻隻game都撈LGBQT入去真係唔撚用腦
加呢類元素都唔緊要
你整d女強人角色如果整得好其實打開機個班人都會鐘意上呢d角色
蘿拉 bayonetta呢d咪幾好 打得又睇得
任記zelda公主都開始獨當一面 唔係下下靠link去救
咁樣整大家都又buy又鐘意

屌你老母sony係都要就住歐美市場
整大猩猩abby出黎做愛就得
隔離閃亂神樂乳搖就又ban又禁
連主打家庭樂既switch都隻眼開隻眼閉識得進步偷偷地賣咸game
sony就掉返轉行 死都要同玩家作對

最後煮撚死自己d用家同game廠
因為sony一路唔重視細路仔市場
係唔係nds 有出過
次次提起閃乳淫樂就嬲
搞到依家得隻手機game吊鹽水
系列十周年得條片咩都冇
親生老豆出走又做唔起
炒撚咗Jim Ryan再講啦
講起捉馬騮即刻想玩
其實我係唔知最後係幾時冇咗
uncharted tlou已經俾佢成功搞爛左啦
幾好既IP去到SONY手上都死無全屍
zelda變SONY親生仔既話可能公主變左黑人肥婆
第二集link就俾伽儂用木棍一野扑撚死左 然後換第二個同性戀者做主角

大家可以欣賞下sony 皇牌ip abby
老任要出donkey kong 先頂得住
patapon 同gravity rush 超正
Cls
唔係就咁叫Sony貓咩
遊戲老任IP係最強大,重要強人地9條街。

只講一隻Pokémon 已經大把死忠。而且大細通吃。

不過講所有公司,IP最強大點都比唔過Disney 。Disney啲IP真係太撚多。

我諗唔到有咩公司IP有Disney咁多,同任天堂比都係蚊比同牛比。
唔好講扶唔扶 咪撚插手落井下石已經贏左
上個月先想燒FF16點解無黑人同gay佬
唔係吉田P世界仔出黎降下火同企硬
而家分分鐘已經炎上緊
第二集我所有DLC差唔多買齊,真係好好玩。

好想佢係PS5到出返第二集比人買。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞